Kladdekakemuffins med Jenny

Nu vill FEMME tipsa om ett litet bakverk som tar knappt 20 minuter att blanda ihop och grädda - kladdkakemuffins! Lätta att göra och tipset kommer från Jennys Matblogg. Till cirka 15  stycke...

LÄS MER 

Baka fröknäcke

Denna vecka tipsar Ulrika om hur du bakar. Varför inte försöka dig på hennes fröknäcke? Recept för ca 30 stycken kakor: 8 dl vatten 1 dl kli 0,5 dl olja 0,5 msk salt 50 g jäst ...

LÄS MER 

Ulrikas morotsbröd

FEMME rekommenderar dig att prova Ulrikas luftiga och saftiga morotsbröd Receptet är för 3 limpor: 5 dl mjölk 50 g jäst 25 g rumsvarmt smör 2 tsk salt 2 msk honung 3 dl finriv...

LÄS MER 

Focaccia

Brukar du köpa focaccia? Inte nu längre. Ulrika ger sitt bästa tips om hur du serverar en hembakad Focaccia istället. 2 bröd 25 g jäst 3 dl ljummet vatten 0,5 dl olivolja 2 msk honu...

LÄS MER 

Blåbärskaka med citronfrosting – glutenfri, äggfri, mjölkfri och vegansk

Publicerat den 3 augusti, 2015 11:00

Jag ska försöka att köra på meat-free Mondays nu i fortsättningen, för jag vet att ni är många som gillade det och det känns bra att äta helt köttfritt åtminstone en dag i veckan. Om det inte blir en ...

Bambi 0 Kommentarer