Kladdekakemuffins med Jenny

Nu vill FEMME tipsa om ett litet bakverk som tar knappt 20 minuter att blanda ihop och grädda - kladdkakemuffins! Lätta att göra och tipset kommer från Jennys Matblogg. Till cirka 15  stycke...

LÄS MER 

Baka fröknäcke

Denna vecka tipsar Ulrika om hur du bakar. Varför inte försöka dig på hennes fröknäcke? Recept för ca 30 stycken kakor: 8 dl vatten 1 dl kli 0,5 dl olja 0,5 msk salt 50 g jäst ...

LÄS MER 

Ulrikas morotsbröd

FEMME rekommenderar dig att prova Ulrikas luftiga och saftiga morotsbröd Receptet är för 3 limpor: 5 dl mjölk 50 g jäst 25 g rumsvarmt smör 2 tsk salt 2 msk honung 3 dl finriv...

LÄS MER 

Focaccia

Brukar du köpa focaccia? Inte nu längre. Ulrika ger sitt bästa tips om hur du serverar en hembakad Focaccia istället. 2 bröd 25 g jäst 3 dl ljummet vatten 0,5 dl olivolja 2 msk honu...

LÄS MER 

Saffransbullar med mandel och vit choklad och mina bästa tips för att få till dom bästa saffransbullarna!

Publicerat den 27 november, 2014 11:00

Börjar det bli dags att baka saffransbullar? Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter. För att få ut det mesta av saffranssmaken så blanda den gärna med lit...

Bambi 0 Kommentarer

Henrik Lundqvist och nätmat…

Publicerat den 12 november, 2014 23:01

Hej på er, ikväll hade lilla J svårt att komma till ro. Ja ni känner säkert igen hur det kan vara ibland. En massa frågor och funderingar, och som vanligt är det mest hockey som snurrar i huvudet p...

Annika Duckmark 0 Kommentarer

ett glädjande paket…

Publicerat den 2 oktober, 2014 07:00

...för en älskare av Chardonnay som jag kom till huset häromdagen. Nämligen en god flaska vin och en härlig receptsamling komponerad av Christian Hellberg som är krögare på Griffins' Steakhouse...

piccole cose 1 Kommentarer