God morgon vänner! Det har verkligen känts som sommar under helgen, jag hoppas att det håller i sig till midsommar!

Förra veckan så var det avslutning för mina mentorselever. Veckan innan dess så hade vi kommit in på ämnet ”donuts” under en psykologilektion (fråga mig inte hur vi kom in på det) och då var det flera av mina mentorselever som sa att dom aldrig hade testat Dunkin’ Donuts. Dom hade köpt donuts på typ Coop, men det är ju inte alls samma sak! Inte i närheten!

Så, på morgonen, innan avslutningen rusade jag iväg till närmaste Dunkin’ Donuts (dom finns ju på ett par ställen här i Stockholm nu – yeah!) och köpte två dussin donuts för att överraska mina mentorselever med.

Så mumsiga! Och så blir jag lite nostalgisk… jag älskar att det börja dyka upp mer och mer amerikanskt här i Sverige  🙂

Sen så har jag äntligen tagit tag och bokat in semestern för oss. Vi har lovat barnen att åka till Legoland, igen (vi var där för två år sen). Så jag bokade in tre nätter i Danmark. Sen har jag även bokat in två nätter i Göteborg så att vi kan gå på Liseberg. Jag bokade in oss på Gothia Towers, kanske inte det mest barnvänliga hotellet men den är väldigt speciell för mig och och maken för det var där som han friade till mig (högst uppe i restaurangen Heaven 23). Så för mig och maken är Göteborg väldigt speciellt och vi var där rätt mycket innan barnen. Så det ska bli kul att få bo där igen.

Så det blir lite Legoland och Göteborg för oss i sommar, sen att åka och hälsa på vänner och så. Sen får vi sen vad det mer blir. Vi har faktiskt pratat om att skaffa kattunge, men vi är inte helt säkra på den saken än.

Ha en fin måndag!