Mondaymorning

God måndag min vän. Hoppas att allt är väl. Jag ska strax fara in till stan och träffa Gabriel Forss. Vi ska gå igenom vilka låtar jag ska köra den 11 september på Allsång på Steninge med honom. De hade premiär igår. Då var det Pernilla Wahlgren som var gästartist. Klicka in HÄR! så kan du läsa allt om Allsången. Skulle vara kul om du ville komma dit någon söndag, helst min, så jag får träffa dig 🙂

Imorse när jag vaknade och öppnade fönstret kände jag hösten. Det doftade gott, gräsmattan var fuktig av dagg och luften kylig. Ofta så brukar sista helgen i augusti vara just den sista helgen av sommar. Sensommaren, övergången till höst är vacker tycker jag. Lite vemodig.

skarmavbild-2011-08-29-kl-092826

Tänkte bestämma dag med mamma och gå ut och leta svamp. Vi brukar göra det varje år vid den här tiden. Det enda om får mig att inte vilja är alla äckliga fästingar. Drömmen om att hitta kantareller i massor är större än min fästingfobi så jag får stå ut. Har fortfarande aldrig upplevt synen av kantareller överallt. Har du ett hemligt ställe här i närheten så snälla, dela med dig 🙂

Önskar dig en fin dag.

All kärlek ♥

5 reaktioner på “Mondaymorning”

 • lotte skriver:

  Halloj i måndagsregnet.
  Visst är det mysigt att gå i skogen och leta svamp. Det har jag gjort mycket i år och hitat massor!! Det finns ju huuur mkt som helst så lycka till när ni ska ge er ut 😉
  Kram

 • ulliew skriver:

  hej hej !
  ja du .. nu känns det verkligen som slut tampen på sommaren . min svärmor e duktig på det där me svamp får väl följa me henne älskar ju annars kantareller.
  hoppas du o gabriel hittar på något bra
  Må så gott kramiz

 • olse skriver:

  Hej Hannah,
  tack för en trevlig ”blogg”!
  Tycker att hösten är vemodig men också mycket vacker de dagar som solen skiner och naturen börjar skifta i olika färger…
  Ha en bra dag.

 • marita57 skriver:

  Hej fina du.Håller med om att Hösten är en aning vemodig men mysig ändå.Idag är det en riktig off dag här.Kanske är det vädret kanske lite annat också.Läste precis Hänt Extra och vem ser jag i kändishoroskopet om inte våran egen Hannah.Håller tummarna för att ni hittar måånga kantareller.Ha en skön dag.Kram kram.

 • frokenbauer skriver:

  Jag fick TRE fästingar i helgen – blääk! Hoppas ni hittade mycket guld i skogen! Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *