Bambi

Här hittar ni en blogg om mitt liv och allt vad det innebär. Jag älskar att baka och laga mat, speciellt med amerikanska influenser då jag är född och uppvuxen i USA. Jag är även gymnasielärare i engelska och psykologi och mamma till två barn. Jag älskar att fotografera och shoppa (speciellt kläder, både till mig och barnen!).

Kontakt: bambi_111@hotmail.com

instagram@bambiblogg


29

maj

söndag
2016

Kl. 12:00

Veckomatsedel för vecka 22

Hoppas att ni har en fin söndag, men snart är det dags för vardag igen och då är det rätt så skönt att ha middagarna planerade och klara. Här har ni en färdig veckomatsedel för nästa vecka – bara att åka och handla det ni behöver!

Denna gång kunde jag bara inte låta bli att ha med min nya favorit – BBQ Chicken Nachos. Vi har hunnit äta det flera gånger här hemma redan och det är så himla gott! Sen har jag blanda in en massa goda vardagsfavoriter som pizzakassler och spaghetti med morotssås. En vardagsfavorit som vi har gjort i många år är italienska kycklingrullader med salami och mozarella, dom blir alltid så himla goda! Testa om ni inte har gjort det redan!

veckomatsedel

Måndag: Spaghetti med morotssås
Tisdag: Fish n’ chips
Onsdag: Italienska kycklingrullader med salami och mozzarella
Torsdag: Pizzakassler
Fredag: BBQ chicken nachos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29

maj

söndag
2016

Kl. 08:27

Vigsel ute i skogen

God morgon söndag och mors dag! Som ni vet så var vi på bröllop i fredags. Jag jobbade först en stund på förmiddagen, sen kom maken och barnen och hämtade upp mig på jobbet. Jag fick byta om och fixa mig snabbt på jobbet innan vi rusade iväg till bröllopet (som var 2 timmar bort!).

Jag var riktigt sur på maken när jag insåg att han hade glömt att ta med sig min kamera när han åkte och hämtade upp mig!! Jag är riktigt ledsen över det… för jag hade verkligen velat ha fina bilder som minne från dagen. Men brudgummen jobbar som fotograf, så det fanns tre stycken fotografer bland gästerna. Men det hade varit roligt med lite egna fina bilder, men jag får nöja mig med mobilbilder…

Brudparet gifte sig inne i skogen. Det var verkligen helt magiskt!Det var i ett skogsområde där solen kom in mellan träden och det blev så underbart ljust! Otroligt vackert! Men jag vill utelämna bilder från själva vigseln då det är brudparets egna stund. Så ni får nöja er med bilder från omgivningarna och lite från festen…

Vi fick alla såpbubblor att blåsa på brudparet och barnen fortsatte att blåsa bubblor ute….

Efter vigseln blev det lite lekar, bland annat tipspromenad.

Festen hölls inne i en ladugård, som var otroligt fint utsmyckat med en massa ljusslingor och fina skogsdetaljer.

Bruden är jägare, så det bjöds på vildsvin som hon själv hade skjutit. Det var första gången jag åt vildsvin. Det var annorlunda, men riktigt gott!

Sen bjöds det på tre tårtor och en massa massa fika! Ett riktigt stort efterrättsbord!

En helt underbar dag, som vi kommer minnas länge – även utan fina foton!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27

maj

fredag
2016

Kl. 11:19

Hundar, katter och Batman

besök av lego batman scooby doo

Ibland undrar jag vad det är för en uppväxt mina bloggbarn får egentligen… För igår kom Lego Batman och Scooby-Doo hem till oss. Det var ju inte så länge sen Lego Batman var här hemma. Jag har liksom fått förklara för barnen att detta är inte ”normalt”. Jag vill att dom ska känna tacksamhet över allt dom får och får uppleva, för ibland blir det en rätt så konstig vardag för barnen.

Men barnen tycker ju att det är superhäftigt! Dom blir överlyckliga över såna här besök.

besök av legofigur

Denna gång så var det Plejmo som hade skickat över dessa figurer, för att promota den nya filmen Lego Scooby-Doo: Haunted Hollywood, som nu finns att hyra hos Plejmo.

goodiebag lego scooby doo lego movie plejmo

Grannens katt, Morris, hänger alltid hos oss och barnen älskar honom. Leah bär runt på honom och han kommer så fort vi öppnar dörren… Även när besöket kom igår!

scooby doo katt

Haha, Scooby-Doo tyckte det var rätt så roligt hur Morris var nyfiken på honom. Borde inte katter vara rädda för hundar?  😉

P.S. Dagens recept fick utebli, har haft fööööör mycket att göra med betygssättning och bröllop och allt. Hoppas att ni förstår! Snart är allt som vanligt igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Follow