Bambi

Här hittar ni en blogg om mitt liv och allt vad det innebär. Jag älskar att baka och laga mat, speciellt med amerikanska influenser då jag är född och uppvuxen i USA. Jag är även gymnasielärare i engelska och psykologi och mamma till två barn. Jag älskar att fotografera och shoppa (speciellt kläder, både till mig och barnen!).

Kontakt: bambi_111@hotmail.com

instagram@bambiblogg


22

februari

torsdag
2018

Kl. 19:27

Ein currywurst

Jag är återigen i Berlin på IB Workshop. Det är tredje gången jag bor på samma hotell. Jag börjar känna igen mig här runt omkring och jag vågar mig längre och längre bort från hotellet när jag promenerar i staden.

Jag landade rätt så tidigt och kom till hotellet runt lunchtid. Jag noterade att väldigt många Berlin-bor äter korv till lunch, ståendes vid nån av alla tusentals korvkioskar. Det är alla slags människor, ungdomar, fina damer och byggarbetare som äter dessa korvar ute på gatan.

Ja, det är korv överallt… och tyskarna verkar älska korv. Jag kände mig lite tvungen att testa en också och jag blev lite nyfiken på vad en ”currywurst” var för något….

”Organic” var den också….

När jag fick korven så blev jag liiite besviken. Jag trodde liksom att curryn skulle vara inuti korven, men nej, det var ju en korv som dom hade hällt jättemycket curry och ketchup på. Jag har aldrig ätit korv med curry förut. Det var en annorlunda upplevelse….

Jag hann även med lite shopping och sightseeing när jag var ute på stan. Det var kul att få en dag i Berlin innan workshoppen börjar imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22

februari

torsdag
2018

Kl. 07:01

Behöver man ha så många av samma produkt?

Alltså, maken klippte sig förra veckan. Då helt plötsligt dök det upp ytterligare en stylingprodukt i vårt badrum! Han hade tre sen innan (som är halvfulla) och jag har gått och väntat på att han ska göra slut på dom. Men nu har han alltså fyra burkar med ”molding paste” (se dom gröna ringarna)! Han har dessutom två deodoranter framme också, medan jag bara har en (den lila ringen).

Det verkar som om det är vissa grejer som man samlar på sig och köper, även fast man inte behöver. Jag har en kompis som alltid köper nya tandborstar när hon är och handlar. Så hon har en hög med 15 stycken helt nya tandborstar hemma. Man känner väl att ”det är bra att ha hemma” men till slut så blir det kanske lite för mycket?

Har ni nån sån där grej som ni alltid köper hem, även fast det inte behövs?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21

februari

onsdag
2018

Kl. 07:06

Kärlek

Förra veckan var det ju både semmeldagen och alla hjärtans dag! Tidigare år har jag kört all-in och bakat både egna semlor och kanske något till alla hjärtans dag. Nu när jag har haft så mycket på jobbet så fick det bli köpe-semlor i år. Barnen var inte så ledsna för det…. maken fick gå förbi ett bageri i stan och köpa med sig på vägen hem.

Mitt hjärta smälte när Zack kom hem med ett alla hjärtans dag-hjärta till Leah. Jag som är ett riktigt sladdbarn (min yngsta storasyster är 16 år äldre än mig) har inte riktigt vuxit upp med syskon och upplevt den där syskonkärleken. Så det är så fint att se och jag brukar bli helt tårögd när dom visar extra mycket kärlek till varandra (det händer ju inte varje dag, om man säger så…).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Follow

Copyright © 2016 Wioliv AB