Du missar väl inte?

Syrran och jag ”Systrarna Graaf” Ikväll kl 21 på TV3 och även på Viaplay och Viafree!

När föddes jag egentligen? Och varför hugger jag syrran i benet med en spruta?

Ja vi får se 🙂

Puss ♥️

8 reaktioner på “Du missar väl inte?”

 • StrongerLife skriver:

  åh vad kul att få se!!
  Shit vad snygga ni är

 • Elisabeth skriver:

  Ja, ni är roliga att titta på,. Visst B 12 är bra och stärker nervsystemet, men även magnesium, när man är lite nedstämd, jag tyckte det hjälpte mig, för jag är så trött på morgonen .kram.

 • Ylva skriver:

  Självklart kollar man! Älskar eran serie 🙂

 • Marita skriver:

  Nej nej nej … här missas inget 🤗 har redan kollat på nästa veckas program kan liksom inte hålla mig 😂 ha en fin dag fina Hannah ♥️😘

 • Anne skriver:

  Vilket underbart skratt du har, smittar av sig!

 • Bath skriver:

  Har just kollat på er trevliga båtresan i Kroatien. Så härligt ni verkar ha haft det.
  Lite bråk emellan de större barnen men det löste ju sig.
  Va du där just då och hörde när de bråkade om kepsen?
  Såg bara Maggan men hon fick dem att ta i hand.
  Gott att det löste sig så bra till slut.

 • Eva skriver:

  Åh nej det missar vi inte 🙂 kram

 • Åsa skriver:

  Så bra avsnitt även denna gång . Som sjuksköterska och själv B12 inj behandling vill jag att ni du tänker på att intramuskilära injektioner ska hanteras varsamt . Sprita före och speciell teknik med skjuvad stickkanal . Jag tar min( får den av kollegor ) i yttre övre kvadranten bak . Därav som du sa ej sticka fel i ischiasnerven. Som sagt låret går bra också men även där nerver man ej vill träffa . ❤️ När man ger intramuskulärt aspirerar man också för att inte ge läkemdelet fel in i blodet . Då vätskan är röd gör man det med en tom spruta osv . Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *