Varför nöja sig

Tillbaka hemma igen efter en heldag på stranden med hela Livs klass. Föräldrar och barn. Väldigt trevligt var det. Alla hade med sig picknick, barnen lekte och badade och solen sken. Bra initiativ av er Jennie och Daniel!

Hälften av klasskompisarna hängde med oss hem efter stranden så nu har jag tio barn. Varför nöja sig bara med sina egna 🙂

Får räkna in dom varannan minut 🙂 Fullt ös.

Rolig avrundning på helgen för barnen.

Kram ♥️

16 reaktioner på “Varför nöja sig”

 • Olivia skriver:

  Dina barn verkar tycka om att ta hem kompisar. Och kompisarna verkar tycka om att vara hemma hos er! Mina barn har börjat leka med kompisar nu mer och mer (förskoleålder)… vad är hemligheten till att barnen ska gilla att leka och hänga hos en? Vill att kompisarna ska känna sin välkomna!

  • Hannah Graaf skriver:

   Ja här är det alltid fullt hus. Älskar att ha barnens vänner hemma. The more the merrier. Kanske gillar dom att vara här för jag låter dom härja fritt, äta, busa och inga direkta regler. Så länge dom sköter sig vill säga 🙂 Men alla kompisar är så goa. Både här och i Sverige, så aldrig några problem. Kram

 • C skriver:

  Hej! Vill bara säga att dina inlägg är så fina och jag tänker alltid att dina barn är lyckligt lottade! Ja er tillvaro är jobbig och det går nog inte att förstå smärtan och det ständigt dåliga samvetet med 4 barn, olika viljor och behov och att inte kunna dela alla dagar. Men så mycket kärlek och gemenskap och vilja som er tillvaro utstrålar så blir man glad och känner värme och hoppfullhet-det ”smittar av sig” helt enkelt! Fantastiska mamma är du och dina barn kunde inte ha en bättre! Livets väg är ”bucklig” men så länge man har någon fin att luta sig mot, att skratta med och känna sig älskad av så är vägen ändå rak och fin!

  • Hannah Graaf skriver:

   Tack för varma fina ord C 😘♥️ Stor Kram!

 • Filur skriver:

  Hej!
  Härligt med pool! Är tjejerna kvar i Spanien till skolan slutar?
  Bor Peter kvar i stora huset själv nu eller kommer det säljas kanske?
  Kramis!

  • Hannah Graaf skriver:

   Ja, och det är ett så lugnt område och aldrig andra som badar. Typ bara mina barn och deras kompisar. Ja, Peter bor kvar i huset och flickorna kommer gå i skola här ett tag till. Kram

   • A. skriver:

    Ha gärna i åtanke att andra i urbanisationen inte tycker det är poppis med halva skolklassen i poolen.
    (Sagt med en vänlig röst)
    Håller med dig med värmen, perfekt temperatur just nu. Tacka gudarna för en bra AC mitt i sommaren 🙏🏻😅
    Ha en fin dag!🌸

    • Hannah Graaf skriver:

     Det är inte en själ här och skulle den ensamma själen som då sitter och trycker i nåt av dom tomma husen störas av lite barnskratt så kan hen komma och knacka på och berätta det.

     • A. skriver:

      Alla vet väl att barn + pool = betydligt mer än barnskratt.
      I en så liten urbanisation känns det väl extra viktigt med respekt mot sina grannar? Som sagt, min kommentar ovan var endast ett vänligt råd. Tråkigt att du ger en sån nonchalant ton tillbaka 🙄

     • Hannah Graaf skriver:

      Jag är inte nonchalant. Skulle inte ta hit massor av barn om dom boende var här och kunde störas. Denna urba är väldigt lugn och knappt nån här förutom högsommar. Sorry om du tog mitt svar som otrevligt.

    • Susi skriver:

     Hej A,
     Finns inget bättre än barnskratt och glädje. Om inte urbaniseringen klarar det så bor de kanske på fel ställe . Det är väl underbart att Hanna tar sig an och bjuder hem barnen. Tycker Hanna ska hyllas!
     Hälsningar S

 • Mia skriver:

  Hej! Undrar om du kan tipsa om någon/några andra bloggar. Har du vänner som bor i Spanien och bloggar på svenska?

 • Sophie skriver:

  Vilken skön dag med strandhäng 🤗

 • Solveig skriver:

  Njut. Kalla vindar i Sverige. Flickorna verkar harmoniska både i Sverige och Spanien💞

 • Emma skriver:

  Du verkar vara en sån himla fin mamma, Hannah ❤ Dina barn är lyckligt lottade. Kram

 • Gunilla skriver:

  Det ser ju helt fantastiskt ut! Man kan väl inte ha det bättre?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *