Bland apelsiner och palmer

God morgon min vän. Hopps du mår bra. Jag är uppe i ottan för att flyga hem till Sverige. Längtar att få kliva på flyget och sova. Brukar somna innan vi lyft och vakna när vi landar. Morgonflighten är verklig vidrig. Att kliva upp kl 3 på natten känns helt fel.

Har en fullspäckad dag med möten som väntar och ikväll julbord med syster och mamma. Ett speciellt julbord där vi ska bära våra samiska kolter. Ser mycket framemot det. Årets första julbord. Som det ska frossas.

Mina Pojkar ska jag träffa och en rolig julfest ska jag på. En helg utan rast och vila 🙂

Har haft en rolig och fin vecka med Ewa också. Blev så glad att hon kom ner till mig. Alltid jobbigt att vara ensam. Saknaden blir så stark då.

I onsdags tog vi en sväng på stan. Avskedsmiddag och tjejsnack. Bästa medicinen mot hjärtesorg.

Igår bjöds vi på vackert luciatåg inne i Marbella på Apelsintorget.

Mina älskade flickor.

Förväntansfulla väntade vi alla på att solen skulle gå ner och tåget med lucior, tomtar, pepparkaksgubbar, stjärngossar och en och en annan ren skulle skrida fram.

Första luciatåget för mig bland apelsinträd och palmer.

Filmade på IG Story så du kan se och höra. Spanska julsånger blandade med våra vanliga traditonella. Över tio sånger sjöng dom. Så duktiga.

Glad Fredag till dig.

Vi hörs när jag är i Sverige igen.

All Kärlek ♥️

12 reaktioner på “Bland apelsiner och palmer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *