Bästa hjälpen

Hej min vän. Fasen jag som trodde jag började bli frisk. Men icke.

Idag blir det en heldag i sängen. Sova och kurera mig. Hostan slitet och huvudet dunkar. Vidrigt.

Tur för sötfilter då 🙂

Fick en kureringspåse med allt jag behöver av Peter.

Han har frågat mig flera gånger idag om jag behöver nåt, men jag har ihärdigt svarat nej. Tack snälla, men nej tack. Det här går över. Jag behöver inte nåt. Jag klarar mig.

Det är jag och Alfons Åberg… eller vem det nu var som hela tiden sa ”Kan själv”.

Men han förstod nog ändå att det här skulle hjälpa mig lite på traven att bli bättre.

En blandning av sött, salt och äckligt. Godis, chips, dipp och mediciner.

Mina favoriter.

Och så engelskt skvaller på det.

Tror redan jag börjar känna mig bättre 🙂

En bra sängdag också. Ingen vill väl ut på visningar i det här vädret på solkusten. Det vräker ner.

Kram ♥️

8 reaktioner på “Bästa hjälpen”

 • Challe skriver:

  Hur fungerar det om man vill skjuta fram en visning till en annan dag. Måste man säg till om de flera dagar innan?
  Händer det att folk struntar i stt dyka upp till visningar?

  • Hannah Graaf skriver:

   Allt går att lösa med hjälp av kollegor om man är sjuk och skulle min kund vilja byta dag så styr jag bara om. Det har aldrig hänt mig att en kund inte dyker upp. Oftast har man kontakt under en längre tid så det vore konstigt om personen inte bara dök upp. Då skulle jag bli orolig att nåt hänt.

   • judith skriver:

    Kära Hanna, du är så godtrogen, och tror och vill alltid det bästa för alla. Jag har varit i omvänd situation. Tagit mig till ett objekt till salu i Sitges med pappa (vi kom åkandes från olika håll en timma) Ingen mäklare på plats vid avtalad tid. Ingen person på kontoret där mäklaren jobbar. Så otroligt oproffsigt. Men bättre att det uppenbarade sig i tidigt skede för att slippa framtida huvudvärk.. Kram från ett regnigt BCN

 • Marita skriver:

  Krya Krya Krya ❤️

 • Nilla skriver:

  Krya på dig!!! Och gläd dig åt att du har en sådan bra karl:D
  Kram kram

 • Elisabeth skriver:

  Den där Peter…… han borde ordna nån slags kurs. Min man kommer

 • Marita Larenhjelm skriver:

  Krya på dej raring

 • Kattis skriver:

  Krya på dig. Jäklar vad sugen jag blev på smågodis. Är galen i såna där kokosprickar. I Sundsvall lyser solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *