Överraskning

God kväll vacker. Har du haft en bra dag?
Min dag har varit bra. Har fått mycket jobb gjort och besökt butiker med JOOLZ. Alltid lika trevligt. Babyproffsen på Södermalm är min favorit. De älskar JOOLZ lika mycket som jag 🙂
Jag har precis serverat småtjejerna middag. Pojkarna är iväg på fotbollsträning så de äter senare. Tog nyss ut ett rykande gott proteinbröd ur ugnen. Den var väldans uppskattad så det vara bara att baka en till. Tror att den får blir min middag.
Igår blev Liv överraskad av Mimmi och Isak som kom hem till oss. De ville uppvakta Liv på hennes födelsedag.

Vida klängde på Mimmi. Mamma har kallats för Mimmi ända sedan Isak var bebis. Det var han som började att säga Mimmi sedan har alla barnbarnen hakat på.Vi åt upp tårtan från morgonen och annat gott. Men innan dess så bjöd jag på laxpaket i ugnen.Tror Vida ville ha Livs vaniljhjärta.


Hela kvällen satt jag och monterade ihop alla Livs presenter.


Hon önskade sig ett eget städset! Hon brås inte på mig i alla fall 🙂 Köpte det på Lekmer.se.


Nu ska jag smaka min goda limpa. Finns det något godare än varmt nybakat bröd med massor av smör som smälter? Mmmmmm.
Ikväll ska jag ge dig ett grymt shoppingtips. Så kika in igen 🙂
Stor Kram ❤

12 reaktioner på “Överraskning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *