Överraskning

Hej min vän. Hoppas att allt är väl.
Igår fick jag en glad överraskning. Min vän Bobby kom och hälsade på. Han befann sig på en annan ö med ett gäng vänner men bestämde sig för att ta en båt över till oss. Det gjorde mig verkligen glad. Behöver en karl i huset 🙂
Det känns så ensamt, ledsamt och tomt när Peter inte är här så Bobbys besök gjorde susen. Han är så go med barnen och är ett fint stöd och hjälp. En vän med enormt stort och varmt hjärta.

Bobby och Vida fann varandra.


Tyvärr är det bara en snabbvisit och han måste fara idag. Men man får vara glad för det lilla.
Igår hängde vi bara här hemma vid poolen och på kvällen for vi till Where Els på Klong Khong och åt middag. Ett supermysigt ställe.Bobby var hungrig 🙂 Tre rätter beställde han.

20140301-130519.jpg
Daniel, Bobby, Mio, William, jag och Liv.
Imorse följde jag med William till skolan. Hans lärare slutar idag så han ville tacka William för tiden han fick tillsammans med honom. Han sa många fina ord som fick det att tåras i mina ögon. Inför hela skolan tackas alltid barnen och lärarna av med fina ord och sång.

William och hans lärare Niclas.


Nu ska jag ringa och prata med Peter och se hur det går. Saknar honom så.
Önskar dig en fin fredag.

9 reaktioner på “Överraskning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *