Idag går alla tankar till Jesper

Idag är det begravning för en fantastisk liten pojke. Våra vänners son Jesper har efter 30 månaders kamp lämnat oss. Tillsammans med en fantastisk mamma, pappa och syster har de kämpat mot sjukdomen.


Jag vill med denna text hedra minnet av Jesper och även få dig att stanna upp i din vardag och tänka efter vad som är viktigt i livet. När du och din familj är frisk är det lätt att irritera sig på att det är stökigt hemma eller att du har haft en jobbig dag.
Stanna upp och njut och tänk efter vad som verkligen är viktigt i livet.
Jespers familj har startat en minnesfond till minnet av sin lilla kämpe. Om du har möjlighet att skänka något, litet som stort, bidrar du till kampen mot cancer som kan rädda andra barn mot denna vidriga sjukdom. Du sätter in din gåva på bankgiro 509-1574.
Jesper var inte bara älskad av sin familj utan av alla i hans närhet. Det visade sig väldigt tydligt när Jesper lämnade sitt hem för sista gången. Det är en väldigt stark video och mina tårar slutar inte komma men jag vill dela med den för den visar mitt i denna oändliga sorg samtidigt den starka kärlek och respekt som omgivningen känt inför Jesper.

❤ Jesper, idag går alla våra tankar till dig och din fina familj. Vila i frid ❤

52 reaktioner på “Idag går alla tankar till Jesper”

 • lotte skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Louise skriver:

  Såååå sorgligt och samtidigt såååå fint.
  Kan man läsa mer om denna fina kille och hans minnesfond?

 • Anette skriver:

  Det är så jag känner för många kändis bloggares tjat om deras/era kroppar,snygg,snyggast osv! MÅSTE finnas annat att skriva om kan jag tycka! Vad spelar det för roll om du är en 36 i strl om man blir sjuk= INGENTING! Man kan räkna ¨på en hand de som INTE skriver om sig själva!En bekant vars dotter gick bort i förrgår knappt tre år i cancer. Så bli lite normala och skriv om det livet som de flesta lever i.

 • Maria skriver:

  Ta hand om varandra. Fånga dagen. Här och nu. ❤❤❤

 • Maja75 skriver:

  Fruktansvärt, fruktansvärt, fruktansvärt!!! F U C K C A N C E R!!!! Finner verkligen inte ord och det gör ont i hela mig!!! Vila i frid Jesper!! <3

 • madelene skriver:

  Åhh vad vackert!! Jävla skitcancer. Tillsammans hoppas jag att vi kommer besegra denna sjukdom. Stöd cancerfonden!! Kärlek ♥♥

 • Ofelily skriver:

  Usch jag grät bara jag läste din text, pallar inte att se videon just nu, ska se den vid ett senare tillfälle.
  Alla tankar till Jespers nära och kära idag.

 • Marie-L skriver:

  Så fint <3

 • Susanne skriver:

  Va tragiskt!!Vågar faktiskt inte se filmen just nu, står i reception och jobbar och vet garanterat att jag kommer börja gråta…Mina tankar går till Jesper och hans familj.
  Va rädda om varandra!
  Kram

 • Christina Arnesdotter Ström skriver:

  Åhh vad vackert.Jag sitter här och gråter livet är orättvist.

 • Johanna skriver:

  Det var den starkaste video jag någonsin sett. Jag bara gråter och gråter. Jag vill inte att livet ska vara såhär grymt. Det är bara inte rätt, så fruktansvärt tragiskt. Jävla skitsjukdom!!

 • tjejmorsan skriver:

  Åh jag bara gråter och gråter och gråter.
  Barn ska INTE dö!!! Och nu gråter jag ännu mer för tankarna för mig tillbaka några år i tiden när min väns dotter dog. Hon var endast 4 år.. cancer är ett SKIT!
  Kram

 • Emma skriver:

  Så fruktansvärt orättvist! Tragiskt när en så ung person går bort så tidigt! Så ska det inte vara 🙁 Videon var verkligen fin och rörande. FUCK CANCER.
  Hoppas du haft en bra dag! & Trevlig helg till dig och de dina! 🙂

 • Cattis skriver:

  Åh hur ska man få stopp på tårarna? Såååå fint! RIP fina fina kille!

 • Klara skriver:

  Varför?
  Tårarna rinner ner för mina kinder & jag kan inte förstå varför livet ska vara sååå orättvist!!!
  R.i.p Jesper!!!

 • Marie skriver:

  Tragiskt men underbart vackert. Tårarna bara rinner……

 • Marie skriver:

  Det där är fan inte rätt! Det finns inget som är ok med cancer.
  Usch vad jag grät!

 • sofia208 skriver:

  Så vacker video, den visar att det finns otroligt mycket kärlek och omtanke för Jesper och hans familj! Beklagar den orättvisa sorgen otroligt mycket och skickar många styrkekramar till Jespers familj och anhöriga <3

 • Anna Stangebye skriver:

  Åh herre gud så sorgligt men otroligt fint. Tack för att du delar med dig, och tack för påminnelsen om att fokusera på det viktiga i livet. Tänker på dig och pojkens familj, och kramar mina barn hårdare än nånsin ikväll. KRAM/ Anna

 • Annette skriver:

  Usch va jobbigt, tårarna bara rinner på mig! Mycket stark och fin video!! Styrkekramar till Jespers familj! Kramar

 • Sara skriver:

  Så fin video!
  Blir f-bannade varje gång denna fruktansvärda sjukdom drabbar någon.
  Himlen hämtar hem de vackraste änglarna först!

 • Tommy skriver:

  mycket fin film på Jesper ,min mamma gick också bort i cancer vad fint gjort av alla människor med facklor man får tårar, försök att ha en bra dag, läser din blogg varje dag, grym blogg kram

 • Åsa skriver:

  Fy vilken film, den berör verkligen… Min man kämpar just nu mot Cancern och den tar verkligen över hela familjen och vårt liv.
  Barn ska inte dö före sina föräldrar och små barn ska inte förlora sina föräldrar <3

 • jenniepennie skriver:

  Det finns inga ord. Mina tankar går också till Jespers familj. När Wilma va sjuk så lärde vi känna så många familjer där det inte gick bra. Å när man träffar dem idag kan man inte låta bli att känna dåligt samvete. Är samtidigt så otroligt tacksam att Wilma va en av dem det gått bra för. Skönt också att hon va så liten så hon inte kommer ihåg vilket helvete hon gick igenom. De är riktiga kämpar dessa barn. hoppas vi får bukt på denna hemska sjukdom en dag. <3

 • towe skriver:

  Så himlans fint men också så hemskt. Tankarna går till Jesper med familj och vänner. Skit cancer! kram towe.

 • Mirva skriver:

  R.I.P. Jesper. Tårarna rinner hos mig!

 • Tårarna bara rinner, sånt otroligt stöd…min Maja har nu varit frisk i snart tre år, vi hade en sån enorm tur och jag känner en sån enorm tacksamhet. Mina tankar går till Jespers familj och alla andra mammor och pappor vars barn förlorade kampen…#fuckcancer
  Kram
  Jenny

 • Cazi skriver:

  Den e så otäck denna sjukdom. Finns ingen annan sjukdom som skrämmer mig så… Sedan jag blev mamma är jag livrädd för att nåt skulle hända endera min son eller mig själv.. Tycker att jag försöker uppskatta det man har mer nu sen jag blev mamma. Men det e ju ändå som du säger, är ens egen familj frisk så är det lätt att hänga upp sig på småsaker osv. RIP Jesper!

 • Starwoman skriver:

  Så himla sorgligt så jag vet inte vad jag ska säga! Alla tankar går till Jespers familj och alla andra föräldrar vars barn tagits ifrån dem alldeles för tidigt <3 <3 <3

 • Ulrika skriver:

  Ofattbart!
  Fantastiskt vackert!
  Stackars stackars lilla påg…

 • aysel skriver:

  så himla sorgligt.. så fin kille… vet inte vad jag ska skriva…

 • Eva skriver:

  Så sorgligt. Finns inga ord. Tårarna rinner.
  Så orättvist o hemskt att det ska finnas en sån hemsk sjukdom.
  All kärlek till Jespers familj.

 • Annika skriver:

  Fruktansvärt!! Denna hemska sjukdom, måtte den få ett slut snart så vi kan utrota den! Tycker den tar fler och fler hela tiden. Så hemskt att inte få ha sina barn hos sig utan att de ska gå bort innan en själv.
  Mina tankat går till familjen…

 • Annika skriver:

  Så sorgligt, så fruktansvärt och samtidigt så vackert och så mycket kärlek och medkänsla. Det var ungefär det jag tänkte när jag såg filmen. Usch, tårarna rann… 🙁 All kärlek och styrka till familjen! Vila i frid Jesper

 • Gisela skriver:

  Så sårbart livet är & en förälders värsta mardröm att få begrava sitt egna barn. All kärlek & tankar till jespers familj.

 • Malin M skriver:

  Så otroligt vackert <3

 • Adele skriver:

  All kärlek till Jespers familj! Vila i frid Jesper.

 • Anna S skriver:

  Så fruktansvärt sorgligt!
  Tårarna bara rinner.
  Vila i frid lilla barn.
  ❤️

 • Marita skriver:

  Vila i frid lilla barn❤

 • city skriver:

  Åhh.. har gråtit floder..så gripande o sorgligt,så vackert med alla facklor. Vila i frid!

 • Ullis skriver:

  Åh, som jag gråtit. Cancer borde inte få finnas. ta små barn…..Det är det värsta man som mamma kan tänka sig. Vila i frid fina Jesper!

 • Linda skriver:

  Så otroligt starkt.. Finner inga ord! Vila i frid älskade barn.. Änglarna tar hand om dig nu Jesper! Kärlek

 • tessan skriver:

  Åh vad mina tårar rinner, både av sorg men ändå av nån sorts värme då man den fina killen verkligen fick ett fint avsked från sitt hem. Sånt sätter man värde på!
  Beklagar av hela mitt hjärta sorgen till familjen <3
  Jag tar vara på detta varje dag för när min systers tvillingar föddes fick en närstående släkting (vår kusins son) leukemi 4 dagar efter. Han överlevde tack och lov efter en lång kamp men känslan av vad livet kan vända på bara nån timme är hemskt! Varje bus dom gör kommer jag ihåg med ett leende på läpparna, jag skriker aldrig åt barn, andas in lukten av deras andedräkter, hår mm länge och bara njuter för jag tänker (tråkigt nog) att imorgon kan bilden vara helt annorlunda.

 • tessan skriver:

  Jag gråter av sorg men även av en liten del värme för gud vad vackert farväl för den fina pojken! Massa kärlek och varma kramar till hans familj <3
  Jag tar tillvara på familjen varje dag. När min syster fick tvillingar och jag blev moster för första gången fick lyckan endast hålla i sig 4 dagar. Vår kusins son (då 4år gammal) fick leukemi och överlevde turligen efter en lång kamp. Detta medföljde att jag kmmer ihåg barnens bus med ett leende på läpparna, luktar på deras hår länge, kramar och pussar dom säkert 50-100ggr per dag (hälften av dessa "snor" jag av dem) ser till att inte vara stressad med dom, mobilfritt mm för att jag kan. Jag har kvar känslan av det otäcka beskedet.

 • Linda skriver:

  Kärlek och styrka till hela familjen och mina tankar går till dem i denna tunga stund.
  Vila i frid
  <3

 • Tjej skriver:

  Otroligt sorgligt, tårarna föll. Försöker njuta av nuet och av våran underbara lillkille <3 Fin begravning.

 • happyvardag skriver:

  Så enormt vackert! Och så enormt sorgligt. Jag är helt säker på att de flesta utav oss inte har en aning om hur lyckligt lottade vi är – det tas bara för givet att livet skall behandla en snällt. Stora varma styrkekramar till familjen från Mia
  link to bloggmorsorna.se

 • ullie skriver:

  Gud så fint för den lilla killen . usch ja man gråter verkligen det skär i hjärtat av sorg. allt är så orättvist usch styrka till alla <3

 • Fnulan skriver:

  Min själ gråter……… <3

 • dianasdrommar skriver:

  Åhh, tårarna rinner, så vackert så det gör ont och sorgligt.Idag ska jag ta extra mycket om min familj stor kram/Diana

 • Johanna skriver:

  Tårarna rinner, så otroligt sorgligt och orättvisst men samtidigt ett fantastiskt fint farväl. Alla mina tankar till familjen och er vänner. Ta hand om varandra!

 • Sofia skriver:

  Å va vackert farväl <3 jag började gråta .. Vilken ÄLSKAD pojke<3<3 jag tycker så synd om familjen och hans vänner.. Ge dem en kram från mig när du får chansen Hannah! Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *