Frukost?

Är det bara jag som beställer en grillad kyckling med potatis till frukost? Jag ställer mig frågan varför, efter att jag tryckt i mig allt!
Puss på dig!

6 reaktioner på “Frukost?”

 • SandraDee skriver:

  Gud vad gott det där såg ut 🙂

 • Marstrandsbo skriver:

  Julklappstips till dig själv, gör som jag har köpt biljetter till Hollywood snyggingen KEVIN COSTNERS konsert på Lisebergshallen den 25/2. Blir svårt för maken att toppa med ett bättre paket. Längtar redan :))

 • marita57 skriver:

  Det ser supergott ut.Ja det skulle jag nog också kunna beställa.Jag tror du har en bra förbränning,det ska du vara glad för.Jag önskar också att jag kunde äta en massa gott utan att gå upp i vikt,men tyvärr är det inte så.Glöm nu inte lussebullen till kaffet i eftermiddag,ha,ha.Kram på dig.

 • Sputte197 skriver:

  Nu är jag ju helt galen i just frukostar med olika sorters bröd, ost och grönsaker så jag hade nog hellre valt det men det där såg jättegott ut!
  Mysigt med lite julshopping i stan

 • cahel skriver:

  Sitter på jobbet och bläddrar intensivt i Sydsvenskan vilken jag fått mig tillsänd.Letar efter den platsannons jag satt in. Plötsligt känner jag igen ett ansikte…en bäbis. Var har jag sett den förut? Känner igen. Men, hallå…det är ju Liv, Hannas tös. Och där är ju Peter. Under bäbisarmen. Fastnade sen i artikeln. Upptäckte långt senare att jag inte fått rätt datum på tidningen. Hittade således ingen annons. Men en söööt liten tjejja 🙂

 • lommo skriver:

  Men Söta Hannah , du kan ju äta ad som helst med den figuren 😉
  Lyckans ost säger jag bara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *