Silverhome


29

juli

fredag
2016

Kl. 18:59

Finally semester

Tjena mina vänner och allt det där!

Gissa vad jag gör?! Jo firar att jag går på en hel f****** veckas semester. Ni inser nog inte hur sjukt underbart det känns för mig i detta nu. Har slitit ont i ett halvår och dessutom genomlidit helvetes alla kval som jag inte önskar Hitler ens om han hade levt. Okej kanske lite överdrivet, jag har ju inte blivit torterad eller lemlästad på något vis…eller?! Jo själsligt är jag en sargad människa det ska gudarna veta.

Nu sitter vi och spånar på om vi ska lämna Skåne pronto och dra till Västkusten eller bara sätta oss i bilen och köra random road trip…surf7

Önskar mig i alla fall ett redigt härligt surf för det var bra länge sen.

Det är verkligen så sjukt när man tänker tillbaka på sitt liv och inser att man kan dela in det i så många olika kapitel som är helt åtskilda som om de vore speglingar av olika människors öden.

Och så råkar det vara mitt liv, upphackat i bitar som en himla köttfärslimpa.

Tillbaka till surfdrömmarna som jag närt sen jag var barn och var på riktigt god väg att uppfylla för sisådär en fjorton år sen…

Jag SKA ha ett hus vid havet i ett tropiskt klimat där vågor rullar in varje dag. Där jag kan odla mina egna grödor, intill ett hus jag designat och byggt själv. Där jag anlägger min drömträdgård och älskar och blir älskad av någon som aldrig skulle vare sig höja handen eller rösten mot mig.

En utopi?

Ja kanske i dagens mått mätt. Men det är sannerligen printat på mitt visionboard. Och någon gång någonstans kommer det att uppfyllas. Det vet jag.

Nu ska vi fira semester med en god middag och faktiskt lite bubbel. Det var verkligen inte igår…

Bloggsignatur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28

juli

torsdag
2016

Kl. 10:46

För att krångla till det lite mer…

Tjello.

Nu har jag snubblat över ännu fler beslut att ta. Svårt mycket svårt. Så jag behöver er hjälp.


Är fortfarande inne på en linnesoffa med knappstoppad rygg i typen chesterfieldmodell men så blev jag osäker när den i mitten dök upp på en sida. En korsning av howardsoffa och chesterfield. Gillar den uppe till höger också men då ska den vara i linnetyg.

Den nere till höger föll min dotter mest i smaken och jag är själv störtkär i de svarvade benen med hjul. 

Vad säger ni?

Ses senare. Måste fortsätta jobba. Bara en dag kvar till HOLLIDAY!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27

juli

onsdag
2016

Kl. 15:14

Snart semester…snart

Hej.

Blev inte mycket till uppdatering igår då jag helt ärligt blev så himla ledsen över en sak jag fick reda på senare under dagen som fick mig att helt tappa sugen för allt. Samtidigt blev jag inte helt överraskad då jag nånstans vet innerst inne vilka som är mina riktiga vänner och vilka som bara är skenheliga hycklare.

Skilsmässor är väl aldrig smidiga men när den är av sådan tråkig karaktär som vår faktiskt är blir smärtan enorm när uppenbara fakta bara nonchaleras för att man personligen inte gillar den ene eller den andre. Försöker tänka att lika barn leka bäst och att jag ändå inte har någon som helst glädje av att ha sådana personer i mitt liv. Nog om det för stunden.


Ska bli så omåttligt skönt med semester alltså. Sista dagarna har jag varit så vämjeligt trött att jag nästan försovit mig. Sliten som sagt. Snälla, kan det inte bara bli stekväder hela veckan lång. Behöver det liksom. Det och att få sova ut varje morgon…lycka.

Kommer bli annat än trista uppdates då hoppas jag. 

Snart stänger vi för dagen så jag får avrunda.

Hej så länge.

❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Copyright © 2016 Wioliv AB