Silverhome


31

augusti

onsdag
2016

Kl. 21:22

Lojalitet sökes

Hej.

Det blir hattigt nu. Vet det. Svårt att få ihop allt som ensamstående. Vill bara att allt ska flyta på. Kan det inte få göra det? 


Håller på att försöka få nån form av ordning i hemmet men det går trögt med endast två armar och fjuttiga 24 timmar per dygn. Skulle behövt några armar och timmar till känner jag. 

Hur går det med kloningsförsöken?

Jag ska fota så fort jag fått lite mer färdigt för nu ser det bara rörigt ut överallt. Frustrerande för en adhdhjärna. Mycket frustrerande.

Jag ska mysa med dotter nu. Kram

❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28

augusti

söndag
2016

Kl. 20:49

End of the helg

Hej hej.

Märker att dagarna försvinner i ett nafs. Om jag inte missminner mig helt fullständigt så var det senast i Fredags som jag behagade att hälsa på här inne. Dåligt jag vet. Men jag har haft fullt upp. Idag har jag flyttstädat. Usch. Finns inte mycket som är tråkigare än det va? 

Skulle lätt fungera som tortyrmetod 😉


Jag har blivit med ny soffa. Är löjligt nöjd och fällde faktiskt några glädjetårar när den anlände i Måndags. 

”Material Mom” är tydligen mitt nya nick name. Men det är inte tingesten i sig som gjorde mig rörd till tårar utan helt enkelt det faktum att jag för en enda gångs skull köper något jag alltid önskat mig. Det är väl på tiden så säg? Senast var förvisso min älskade Siaspegel som jag trånat efter i flera år innan jag slog till för snart åtta år sen. Den kostade en slant men ack som jag njutit av den varje dag. 

Imorgon är det slutbesiktning av mitt gamla råtthål eller ”lilla Kabul” som jag kallar det. Rena kriget där uppe var dag…

Är så trött att jag inte vet vad jag skriver och så sitter Stella och försöker övertala mig att spela TP samtidigt. Funkar inte med min ADHD. Splittrad minst sagt. 

Vi ses imorgon va? 

Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26

augusti

fredag
2016

Kl. 13:11

Last days of summer

Hej Fredagsfolk!

Ursäkta de sporadiskt upphostade inläggen för tillfället. Flytten har tagit musten ur mig så jag orkar inte fota, redigera och skriva välformulerade inlägg som kräver sin lilla tid. Dock kommer det finnas mer av den varan för framöver…

Jag avslutade nämligen min provanställning i Tisdags och kommer inte att fortsätta som bilglastekniker.

Har som sagt inte haft hjärtat där direkt och saknar mitt kreativa jobb som den konstnär jag i själ och sinne är.  Nu ska jag ta nya tag så fort jag är klar med flytten och har landat lite i allt det nya.

Har därför passat på att njuta av dessa sista sommardagar som obarmhärtigt kommer att vara över inom kort.

Ikväll ska jag ha lite bubbelmys med några väninnor som tittar in i nya lyan. Lovar att visa mitt hem så fort vi fått lite ordning.

Kram på er så länge.

❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Copyright © 2016 Wioliv AB