Silverhome


28

juli

torsdag
2016

Kl. 10:46

För att krångla till det lite mer…

Tjello.

Nu har jag snubblat över ännu fler beslut att ta. Svårt mycket svårt. Så jag behöver er hjälp.


Är fortfarande inne på en linnesoffa med knappstoppad rygg i typen chesterfieldmodell men så blev jag osäker när den i mitten dök upp på en sida. En korsning av howardsoffa och chesterfield. Gillar den uppe till höger också men då ska den vara i linnetyg.

Den nere till höger föll min dotter mest i smaken och jag är själv störtkär i de svarvade benen med hjul. 

Vad säger ni?

Ses senare. Måste fortsätta jobba. Bara en dag kvar till HOLLIDAY!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27

juli

onsdag
2016

Kl. 15:14

Snart semester…snart

Hej.

Blev inte mycket till uppdatering igår då jag helt ärligt blev så himla ledsen över en sak jag fick reda på senare under dagen som fick mig att helt tappa sugen för allt. Samtidigt blev jag inte helt överraskad då jag nånstans vet innerst inne vilka som är mina riktiga vänner och vilka som bara är skenheliga hycklare.

Skilsmässor är väl aldrig smidiga men när den är av sådan tråkig karaktär som vår faktiskt är blir smärtan enorm när uppenbara fakta bara nonchaleras för att man personligen inte gillar den ene eller den andre. Försöker tänka att lika barn leka bäst och att jag ändå inte har någon som helst glädje av att ha sådana personer i mitt liv. Nog om det för stunden.


Ska bli så omåttligt skönt med semester alltså. Sista dagarna har jag varit så vämjeligt trött att jag nästan försovit mig. Sliten som sagt. Snälla, kan det inte bara bli stekväder hela veckan lång. Behöver det liksom. Det och att få sova ut varje morgon…lycka.

Kommer bli annat än trista uppdates då hoppas jag. 

Snart stänger vi för dagen så jag får avrunda.

Hej så länge.

❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25

juli

måndag
2016

Kl. 20:37

Ett tack och en undran

Hej Måndagsafton!

Dagen gick förvånansvärt fort då jag våndades ordentligt igår över hur jag skulle förklara för liten dotter att jag tyvärr inte kunde stanna hemma med henne idag. Hon har klamrat sig fast vid mig sen den där ”dagen”. Helt naturligt såklart då barn behöver sina föräldrar extra mycket i svåra situationer som vi befinner oss i just nu.

Men vi tar en dag i sänder och försöker fortsätta se positivt på tillvaron trots problemens komplexa karaktär.

Tackar från hjärtat de fina själar som hört av sig på olika sätt och visat sitt stöd, även om inte alla har hela bilden av vad som hänt.IMG_0626.PNG

Nästa vecka är jag äntligen ledig en hel vecka. Ni anar inte hur oerhört mycket jag behöver det då jag känt mig så fruktansvärt sliten sista året. Lite som att allt som hänt de senaste åren kommit ifatt nu när man börjat få distans till saker och ting man genomlidit.

En rejäl mental käftsmäll faktiskt.

Under minisemestern ska jag bara vara med mina barn. Vi har planer på att åka till Göteborg bland annat då jag lovat sonen att göra Liseberg men sen har vi faktiskt inte tänkt så mycket mer.

Både jag och Mathilda vill åka till Finland men vet inte om det blir lite för långt för att bränna den enda veckan som jag har ledigt…

Har ni några tips på utflykter/mindre resor man kan göra med startpunkt sydskåne?

Nu ska jag tvaga min lekamen innan läggdags och kanske se en film med stor & liten.

Ses imorgon dag.

Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Copyright © 2016 Wioliv AB