Välkommen till FEMME.se! Vår ambition är att skapa en mötesplats i sober miljö där våra skribenter och läsare tillsammans skapar intressant och underhållande innehåll som tilltalar Kvinnor. Vi vill vara som ett magasin där våra läsare hittar intressant läsning inom olika kategorier.

Vi har medvetet valt skribenter som inte provocerar för att aktivt bidra till en bättre miljö i texter och kommentarsfält. Detta är inte någon garanti för att undkomma näthat men det visar att FEMME.se aktivt tar avstånd. Vi försöker skapa en plats du kan besöka utan påhopp och destruktiv kritik. Däremot är man alltid välkommen att tycka till, oavsett om du håller med om vad som skrivs eller inte. Det vi önskar är att du som läsare, precis som våra bloggare, visar respekt för din omgivning.

Något gör vi rätt för varje vecka har FEMME över en halv miljon besök. Det gör oss glada! Vi är väldigt tacksamma och för oss är det viktigt att möta dig som läsare och lyssna på era åsikter. Därför arrangerar vi varje år Tjejkvällar runt om i Sverige där vi bjuder in dig som läsare. Kanske vill du komma på nästa träff?

FEMME är även fadder för två välgörenhetsprojekt. Vi jobbar aktivt med vårt barnhem i Kolkata, Indien, där vi ger flickor en chans till en trygg uppväxt och utbildning. I Sverige stöder vi ett Kvinnohem som tar emot misshandlade kvinnor som lever under hot. Du som läsare eller annonsör inbjuds att hjälpa oss i vårt arbete. Du kan följa både vårt barnhem och kvinnohemmet under fliken ”Välgörenhet” där du även hittar bloggar från respektive projekt. Där kan du se hur arbetet går framåt och får mer information hur du kan hjälpa.

Vi ber dig uppmärksamma att Wioliv AB äger samtliga rättigheter till de bilder som visas på sidan och därför behöver du tillstånd för att använda dig av våra bilder och övrigt material du hittar på FEMME.

Varmt välkommen till FEMME. Vi hoppas att du kommer trivas hos oss.

Med vänliga hälsningar,

/Vännerna på FEMME.se