Vi hoppar på buss 100 som tar oss ner till Skanörs centrum.
Solen har börjat gå ner och med stadiga steg traskar vi ner mot havet.
Vindarna susar och vågorna slår hårt mot strandkanten.
Även om det inte är någon sommarvärme så är det en befriande känsla att sitta inne på badhytten och titta ut på vågorna genom panoramafönsterna.
Det är svårt att tänka sig en bättre inramning för en god måltid än utsikten över Skanör.
Tröttnar man på vågorna bjuder badhytten på en luftig lokal med vy både in mot köket och mot baren.
Helt klart ett perfekt ställe både för luncher och middagar.

Under mitt och Veronicas besök här på Badhytten så var vi på en Wine makers dinner, vilket innebär att det var en speciell meny för kvällens event. Vill ni kika på Badhyttens meny och öppettider kan ni göra det här.img_3412

Kvällen började med bubbel och mingel på ovanvåningen.img_3414

Först ut hade vi skrei torsk med musselbuljong och syrade morot

img_3439

Sen fick vi avnjuta en sorbet med smak av basilika som serverades med ett persiljerots chips.img_3444

Huvudrätten var pistage bakade lammracks med rödvinsreduktion.

img_3447

Sen blev det 3 st lokala ostar med hemkokt chutney.

img_3458

Och när man inte trodde att det fick plats med mer i magen lyckades man ät upp hela desserten som var en vit chokladmousse med kaffe, lingon och sesam.

img_3464

I mitt sällskap hade jag vackra Veronica som skriver på veronicabjorkell.blogg.se.

img_3427 img_3430 img_3432

Bedömning 

service – 8/10  (Allt flöt på i ett jämt tempo och kocken kom till och med ut och berätta om varje rätt)
atmosfär – 9/10  (Det kan nästan inte bli bättre än det här, dock aningen för sterilt för min smak)
mat utifrån pris – 9/10 (Här jobbar kockar som respekterar råvarorna och som vågar leka med smaker på ett nytänkande vis)