img_2110

Sen nyårsskiftet har jag varit oförskämt dålig på att uppdatera här inne.
Dels för att jag jobbat en hel del men också för att mycket av mitt fokus har varit på träningen och vännerna.
Dom sista månaderna har jag squatat, squatat och squatat… Dock tycker jag att jag nått en punkt då allt står still, så på sista tiden har jag börjat leta efter olika alternativ till träning.
Så i helgen var jag på klättring med polaren Marcus, vilket var fantastiskt kul!
Dock inget bra för mig som vill behålla mina naglar långa, men kommer helt klart bli fler besök på klättercentrat.
Senare idag ska jag på kickboxning, men först blir det frukost och träning av mage och rygg.

Just ja! Jag glömmer helt bort att berätta om mitt nyårslöfte!
Jag kommer under dom kommande 3 månaderna bara köpa hem vegan, glutenfria och laktosfria produkter (förutom ost som är min största last, dock bara ost som lagrats i över 3 månader då lagrad ost så som parmesan oftast inte innehåller laktos).
Dels för att jag vill se hur det kommer påverka min kropp, men också för att utveckla mina kunskaper inom specialkost.
Jag har redan upptäckt en del saker som jag inte visste innan genom att göra detta.
Jag köper ju så mycket ekologiskt jag kan och gärna produkter fria från palmolja med, men alla laktosfria/veganprodukter så som smör innehåller palmolja!
Kan någon förklara för mig varför???? Jag vill köpa mitt vegan smör för djuren och naturens skull men med tanke på att förbrukningen av palmolja förstör regnskogen och hjälper till att göra orangutanger utrotningshotade så vet jag inte vad jag ska baka med? Får kanske bli med rapsolja?
Gjorde förresten vegan kladdkakemuffins med rapsolja i igår! Blev verkligen lyckade!

img_2086 img_2097