Ingredienser

250 g kycklingfärs
450 g vitkål
1 morot
5 vårlökar
2 st Pak Choy
2 vitlöksklyftor
1 liten röd chili
150 g färska groddar
1/2 dl Peri Peri sås (jag använde Heinz)
2 msk sweet chili sås
10 blad sötbasilika
1 bit ingefära (riven)
1/2 lime (skal & saft)
Rapsolja

3 msk maizena och 3 msk vatten
1 pkt vårrulleplattor
olja till fritös/stekning

Gör så här

Skiva vitkål och morötter runt. (jag använde osthyvel)
Skiva vårlöken i tunna strimlor, hacka vitlök & chili.
Riv pack choy bladen i strimlor.
Stek vitkålen i lite olja tills den mjuknat helt & ställ åt sidan. (den ska inte få färg)
Stek morötterna i lite olja tills dom mjuknat helt & ställ åt sidan.
Fräs vårlök, pack choy, vitlök och chili i olja tills allt mjuknat och ställ åt sidan.
Stek kycklingfärsen tills den är klar och fått lite yta.
Tillsätt peri peri såsen och sweet chili såsen i kycklingen och stek någon minut till.
Blanda ner alla dom stekta grönsakerna i kycklingfärsen och smaka av med riven ingefära, lime och limesaft.
När allt är samman blandat ställer du av pannan från plattan och låter svalna.
När fyllningen svalnat blandar du samman maizena och vatten i en skål.
Detta ska fungera som lim på vårullsbladen.

Fyll bladen med fyllningen och rulla ihop till en vårrulle.
Är du osäker på hur du ska rulla har jag en step by step beskrivning med bilder här –> http://www.femme.se/matildasmat/2011/08/03/varrullar-step-by-step/