Matilda Milano

Matilda Milano

Hej!
Matilda heter jag och är 25 år gammal, bosatt i stockholm med mitt livs kärlek Isak och fyra barn.
Mercedes 2008, Leon 2010, Henry 2012 & lillasyster Rio 2016

För samarbeten eller frågor kontakta mig på jagematilda@hotmail.com
Instagram & snapchat: Matildamilano

instagram@Matildamilano


25

maj

onsdag
2016

Kl. 17:32

För att det är bilder från huset

Igår sålde vi lägenheten, skönt att det är gjort även om vi inte fick så mycket som vi hade hoppats på. Det är en minst sagt svajig marknad just nu. Nu är vi ett steg närmare flytten (17 juni) och igår gick vi igenom vår lilla önskelista. Vi vill helst göra om köket, ha specifika möbler och gärna sätta ut en jacuzzi ute då det saknas badkar men allt sånt är ju inga måsten så vad som prioriteras får vi se.

Nu säger jag hus, men det är ett parhus. Vi har alltså ett halvt hus och en tomt på 700kvm.

FullSizeRender (14)
FullSizeRender (8)

Här i köket hade vi velat ha en integrerad spis, en ny bänk och nya luckor. På sikt även slipa golvet för att få bort det orangea men det ligger långt ner på priolistan.

FullSizeRender (9)

FullSizeRender (10)

Vårt sovrum ska målas om i en liknande grå färg. Var inte helt nöjd med nyansen här även om det var snyggt. Älskar dessa fönster!

FullSizeRender (12)

En del av Rios blivande rum. Hon kommer sova på nedervåningen med oss och de stora kidsen får hålla till på ovanvåningen

FullSizeRender (13)

Trappen till höger måste barnsäkras, en grind och räcken blir det första vi smäller upp.

FullSizeRender (15)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21

maj

lördag
2016

Kl. 23:09

För att det är mamatreats

IMG_9448

Jag har äntligen ett Anastasia contour kit här hemma, bättre sent än aldrig. Jag testade Make up stores (lite billigare) bara för att se om contouring ens var något för mig. Ni vet, för att framhäva vissa drag i ansiktet (eller om man bara ska köra sliten look några år till). Smink är så himla kul och det finns så mycket att lära så jag ser fram emot att leka lite med det här nu.

IMG_9447

 

 

IMG_9353

Oredigerad bild. Så här såg färgerna ut, såg i panik att jag beställt ”light till medium” och inte ”medium till tan” som jag tänkt men det här blir perfekt. Tur i oturen.

IMG_9450

Nyx Dark circle concealer var också något jag snappade upp på vägen. Perfekt för att dölja mörka ringar under ögonen. Det orangea jämnar ut det blå helt enkelt.

collage

Det är ju mors dag nu den 29e maj, ett tips är att knåpa ihop ett litet paket med feelgood-prylar. Det behöver inte kosta mycket, något nagellack, en hårinpackning eller ett lyxigt doftljus. Om inte annat så kan man ju unna sig själv – det tänker jag göra! Allt ovan från Lyko.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21

maj

lördag
2016

Kl. 21:52

För att det är stormen före lugnet

Vilken vecka! Vi har visning av lägenheten imorgon och har städat som T O K A R, målat väggar, fixat uteplatsen med hjälp av mina underbara gudföräldrar, bytt lister etc. Allt på en dag haha. Crazy. Veckan bjöd också på ett besök på Furuvik, firande av världens bästa 8åring idag och firande av min älskade vän som gifte sig igår. De här dagarna har verkligen gått i ett.
Jag har saknat bloggen, hade behövt skriva av mig lite så men har varit alldeles för trött på kvällen för att öppna upp datorn.

IMG_9494
IMG_9495

IMG_9518

IMG_9519

IMG_9493

Tre av mina fyra fantastiska barn, en 8åring, en polis och Captain America.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *