Matilda Milano

Matilda Milano

Hej!
Matilda heter jag och är 25 år gammal, bosatt i stockholm med mitt livs kärlek Isak och fyra barn.
Mercedes 2008, Leon 2010, Henry 2012 & lillasyster Rio 2016

För samarbeten eller frågor kontakta mig på jagematilda@hotmail.com
Instagram & snapchat: Matildamilano

instagram@Matildamilano


24

augusti

onsdag
2016

Kl. 19:56

För att det var lådbilslandet

Förra veckan var vi iväg till lådbilslandet med Henry som en tidig födelsedagspresent från hans farmor och Thomas. Vi var där förra året också, då var Mercedes och Leon också med men denna gång hamnade det på en ”pappahelg” men Henry var lika glad för det. Att köra små bilar och tåg är ju sann lycka för en 4årig biltokig kille.

Tre av mina fem <3 

Lådbilslandet ligger i nykvarn så vi stannade till på en restaurang i södertälje innan det bar av hemåt. Riktigt lyckat firande för Henry och nu när det är andra året i rad så kan vi ju börja kalla det för en tradition. Kul sen när han blir äldre och kan blicka tillbaka 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

09

augusti

tisdag
2016

Kl. 14:14

För att det är vardagslyx

DSC_1195

Lagom till att det börjat dofta kaffe här på morgonen så stod ett bud utanför dörren med de här skönheterna, jag har hörlurar från Sudio sedan innan så jag vet att ljudet är top notch men att nu få ha dessa via bluetooth (får fnatt varje gång jag råkar dra mina andra lurar ur öronen) är ju riktigt lyxigt!

DSC_1199

DSC_1196

Sudio hörlurar – med rabattkoden mmilano15 får ni dessutom 15% rabatt t.om. 20/9-16.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

04

augusti

torsdag
2016

Kl. 21:41

För att det är Rios dop

rios dop

Bättre sent än aldrig heter det ju och nu har jag äntligen bilderna från Rios dop. Här är den fantastiska tårtan vi beställde, blev så himla nöjd! Vi valde hallon och vit choklad och kan verkligen rekommendera den kombon. Jag ska gå igenom alla bilder till helgen och försöker få upp inlägget med alla bilder nu på söndag. Dagen var verkligen helt underbar, att Fresta kyrka sen tyckte att det var rimligt att fakturera oss 2000kr med anmärkningen att vi efter städningen glömt att tömma en papperskorg på wc är ju en annan femma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Copyright © 2016 Wioliv AB