Matilda Milano

Matilda Milano

Hej!
Matilda heter jag och är 25 år gammal, bosatt i stockholm med mitt livs kärlek Isak och fyra barn.
Mercedes 2008, Leon 2010, Henry 2012 & lillasyster Rio 2016

För samarbeten eller frågor kontakta mig på jagematilda@hotmail.com
Instagram & snapchat: Matildamilano

instagram@Matildamilano


01

juli

fredag
2016

Kl. 14:52

För att vi introducerar mat

DSC_0975

Rio blev 5 månader för lite drygt en vecka sen och äter nu en portion (2-3msk) gröt om dagen. Vi har gått väldigt mycket på känsla och testade en liten sked om dagen i början för att sedan öka på mängden. Hon tokälskar banan-gröt men verkar tro att maten kommer från hennes fingrar och suger intensivt på händerna från att man sätter henne i stolen haha. Hon fick någon sked med morot också men det har vi lagt på is nu ett tag.

DSC_0993

De nya råden är att endast ge smaksensationer (alltså yttepyttelite) från 4-6 månader om jag inte minns fel. När Mercedes var liten uppmuntrades det däremot att ge tidigt så vi kör på något mellanting nu. Rio är iof prematur och korrigerat så är hon 4 månader nu i dagarna men så länge magen är ok och hon är nöjd så är vi nöjda.

DSC_0968

Bara en tidsfråga innan hon växer i sin fina Dollykjol då 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

01

juli

fredag
2016

Kl. 14:33

För att det är sommarbud x2

DSC_0947

Vi har fått hem lite bud i veckan, eller ja förra veckan men jag ligger lite efter här. Att få upp ett hem och ta hand och fyra kids som ska ha the time of their lifes på sommarlovet nu tar ju lite 🙂
Det här midsommarbudet från Compeed var väldigt passande nu när jag invigde mina nya heelowsandaler. Jag får skavsår direkt av nya skor och då är dessa plåster guld värda.

DSC_0949

Jag är inte bra på att ”ta hand om mina fötter” men innan jag fyller 50 ska jag ha testat ett fotbad iallafall…

DSC_0936

DSC_0939

Fick även en supersöt minigrill och ekologisk kyckling från Reko tillsammans med ett recept som jag hade tänkt testa nu i dagarna! Jag har blivit ett stort fan av recept nu sen vi fick hem matkassarna med middagar – innan har jag mest kört på sånt jag redan kunnat så det ska bli kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26

juni

söndag
2016

Kl. 21:50

För att det är inredningstankar

127711_12016327938582291_sbig267304447426

Nu har vi som tidigare nämnt inte kommit iordning så pass att vi kan börja med detaljerna men jag gillar ändå att sitta och kika på barnrumsinredning. Här är några favoriter till Rios rum. Klädstången från Kids koncept är given och så gärna svanenkudden som jag lagt i varukorgen flera gånger tidigare men aldrig klickar hem. Åh så kul det här med inredning är! Idag har vi varit iväg och köpt  ogräsplockare, spadar, jord, gräsklippare… Ja lite mindre roliga saker (som dessutom kostar skjortan = gör det ännu mindre kul) Förhoppningsvis är det en engångskostnad och resultatet blir en fin gräsmatta på både fram och baksida. Före och efterbilder på tomten kommer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Copyright © 2016 Wioliv AB