Idag fyller han år. Min stora kärlek här i livet. Klockan borta i LA är fortfarande väldigt tidig så jag har inte haft chans att gratulera födelsedagsbarnet än. Märkligt det där, jag har alltid älskat födelsedagar så det känns så konstigt att inte kunna få fira den som betyder allra mest för en. Jag har däremot paket här hemma som bara väntar på att bli öppnade i augusti. Egentligen hade jag tänkt styra upp ett mindre födelsedagsfirande innan han åkte som jag gjorde förra året men tiden fanns inte till den här gången.

Förra året hade han hela dagen ledig innan han åkte iväg på försäsong med Benfica på kvällen. Jag gjorde en stor brunch, vispade ihop pannkakor och stekte bacon stressad över att han skulle vakna. Efter presentöppning i sängen och brunch på balkongen checkade vi in på ett hotell och spenderade hela dagen vid poolen.  Tänk vad fort ett år kan gå, det är lite läskigt nästan.


Hur som, jag ska inte tjata om hur mycket jag älskar den där mannen, det vet ni ju redan. Men man blir lite extra sentimental och känslig en sån här dag, idag för 23 år sedan föddes den bästa människan i världen. Hurra för det!