WOW, vilket bröllop! Det var så magiskt och perfekt, alltifrån lunchen till vickningen tidigt imorse. Jag grät till och från hela dagen, i kyrkan fanns det ingen hejd och mina kinder blev randiga. Kärlek va, finns det någonting vackrare? Som jag längtar nu till den dagen vi gifter oss, så häftigt att ägna en hel dag åt att bara fira ens kärlek.

Det känns lite olustigt att berätta detaljer om deras bröllop, vissa saker vill man nog hålla för sig själv så istället delar jag med mig av lite härliga bilder istället. Bröllopet ägde rum i Trosa och hölls på Bomans Hotell. En magisk dag som jag aldrig kommer att glömma. Förutom de sista timmarna, Victor sa att han hittade mig hickandes i något hörn på dansgolvet.

Nu sitter jag och Victor i loungen på Arlanda, vi har ätit lite och nu börjar min bakfylla äntligen lägga sig. Böckerna och solskyddsfaktorn är inhandlat och poddarna är nedladdade. Vi flyger 6,5 h till Doha och därifrån 4,5 timme till Male. Det blir ett långt dygn men det är de värt, imorgon är vi på Maldiverna!

Jag tar semester nu från bloggen så att ni vet! Vi hörs om en vecka, jag kommer förmodligen inte att kunna hålla mig ifrån att skryta på instagram dock så ni kan kika in där! (majaenilsson) Kram på er.