Jag måste erkänna att jag inte är så bra på att vara sjuk. Eller iochförsig, igår låg jag inne i sängen hela dagen och gjorde inte ett skit. Men nu har jag precis kommit in från en promenad i solen och i eftermiddag ska jag iväg till frisören. Jag tänker att det inte är så ansträngande att sitta och få håret fixat men det är väl klart att man kurerar sig bäst i sängen. Jaja, är man rastlös så är man.

När man är sjuk så sitter man ofta och slösurfar på datorn, vilket jag har gjort i snart ett dygn och nu kliar det i mina fingrar. Jag vill shoppa, träna, laga god mat och sola. Jag vill göra allt som innebär ett fräschare och härligare liv. Jag vill varken vara bakis, sjuk eller sliten på flera veckor nu och tänkte försöka köra både nyktert och lite diet framöver. Två veckor av vatten, bra mat och träning känns som en bra start på semestern och sommaren.

Här kommer en lista på tre punkter som jag gjorde igår när jag låg ensam och sliten i ett mörkt rum här hemma. 

Jag tar tillbaka allt jag sa om att trenden med loafers kommer att dö ut (eller det vet vi ju alla att det kommer att göra) men dessa är de finaste skorna jag någonsin har sett. Sanna sa att hon aldrig har sett någonting fulare men smaken är som baken. Har klickat in på dom varje dag i en vecka nu.

Nu var det länge sedan jag var hos frisören. Jag ska idag en sista gång innan sommaren och jag tror att jag ska testa på att bli snäppet blondare. Just nu har jag ju någon slags ombre men jag är sugen på att göra slingor nästan ända upp till hårbotten. Men om det kommer att innebära att jag då måste börja gå till frisören oftare så hoppar jag nog det men förhoppningvis kommer det att växa ut naturligt, jag ska se vad dom säger. Dessutom ska jag klippa av håret till axlarna igen, nu är det lite för långt. Dessa bilder tar jag med mig till frisören.

Sommar och semester betyder att vi snart åker hem till Sverige, och därmed får vi äntligen flytta in i vår lägenhet. Förhoppningvis hinner de viktigaste möblerna att komma så vi iallafall kan sova i lägenheten, i slutet av juni hoppas vi att det mesta är på plats så vi sista tiden i Sverige får njuta på riktigt av vårt nya hem. Det här är bilden vi fick av tjejen som hjälper oss med inredningen, jag är så nyfiken och exalterad över slutresultatet. Målning och bygget av garderoberna och bokhyllan får vänta till hösten när vi inte är i Sverige. Känns onödigt att vi ska spendera totalt tre veckor i lägenheten i sommar och då kommer det att vara byggdamm och målarburkar överallt.