Inlägget innehåller adlink

 

Jag har länge varit sugen att testa produkter från RMS Beauty. RMS är en helt naturlig, ekologisk serie som många gillar. Jag börjar med att testa denna ögonskugga och köper flera produkter om jag tycker dom håller måttet vilken jag absolut tror dom gör! Denna skugga ser magisk ut! Du hittar färgen HÄR (adlink). Den finns i flera olika färger men jag gillar denna 🙂

RMS BEAUTY EYE POLISH

RMS Beauty Solar, eye polish solar, ekologisk makeup

RMS Beauty Solar, eye polish solar, ekologisk makeup

RMS Beauty Solar, eye polish solar, ekologisk makeup

PRODUKTINFO: Tunna transparenta creme- ögonskuggor med en unik metallisk effekt. De har en subtil glossig kvalitet som ger en modern finish och gör dem ”lättjobbade”.

Denna ögonskugga bör appliceras sparsamt och arbetas in i huden som en fuktkräm. Eye Polish har samma fördelar som råa mineralpigment men utan den uttorkande effekten som kan orsakas av enbart mineralbaserade produkter. Den fungerar samtidigt som en ögonkräm som vårdar och mjukgör ögonområdet, den torkar inte ut huden eller framhäver linjer. Eye polish fungerar därför även utmärkt på torr eller mer mogen hy.