Inlägget innehåller adlink

 

Jag har fått många frågor angående ansiktstvätt och ögonmakeupremover. Personligen så vill jag INTE ha en massa olika steg i min rengöring utan en (eller max två produkter) får ingå.

Jag har aldrig använt en ögonmakeupremover pga lat(!) hehe och min rengöring fixar biffen på egen hand så den behövs helt enkelt inte 🙂

Först och främst så måste du anpassa typ en rengöring till din hudtyp. Jag har i många år använt Dermalogica Special Cleansing Gel, den tar bort all makeup och smuts utan att torka ut min hud. OM jag har ordentligt med makeup på huden så tvättar jag två gånger alternativt så avslutar jag med ett micellärt vatten.

Tips! Använd inte samma handduk till händerna som ansiktet då den kan innehålla många bakterier.

 

Dermalogica Special Cleansing Gel

Ansiktsrengöring, Dermalogica, Garnier micillärt vatten, Kickimakeupartist, Kicki Burman

Produktinfo: Löddrande rengöringsgel som snabbt tar bort makeup och smuts utan att torka ut huden. Mycket dryg! Denna har jag alltid i jobbväskan också till mina kunder. HÄR (adlink) finns den i olika storlekar och på rea!

 

Micellärt Vatten – Garner och Bioderma

Ansiktsrengöring, Dermalogica, Garnier micillärt vatten, Kickimakeupartist, Kicki Burman

 

micellärt vatten, kickimakeupartist

Produktinfo: Detta vatten drar till sig smutsen som en magnet. Applicera på en bomullspad och svep över ansiktet. Behöver inte skölja huden efteråt.

Garnier  HÄR (adlink) Budget!

BIODERMA HÄR (adlink) Lyx!

 

Hur rengör du din hud?

 

Kram Kram!