God förmiddag ♥

Hur har ni det, har ni kommit in i vardagen igen? Själv är det full fart med jobb och träning för min del 🙂 Apropå jobb så fick jag en förfrågan att jobba med en artist på Melodifestivalen i år – yaay!! Berättar vem det är när allt är påskrivet och klart 🙂 Såå glad och det ska bli såå roligt att jobba med henne 🙂

Mitt hår börjar kännas så torrt, tror jag måste återgå till mitt favoritschampo, balsam och inpackning ett tag och inte testa så mycket annat så håret får ”vila” lite. Måste ut och handla denna till helgen då den är slut här hemma. ÄLSKAR DENNA SERIE!!

 

KEVIN MURPHY – HYDRATE ME

Kevin Murphy Hydrate me, www.femme.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

Nu ska jag städa lite här hemma innan jag åker och jobbar på SVT, jobbar till 22.30 så det är långa dagar. Ni vet ju att jag har somnat vid 21.00 under hela julledigheten så jag får kämpa lite extra mot kvällen så jag inte somnar vid sminkstolen haha 🙂

 

Kram på er!!

 

Kategorier: Hår

Visa 8 kommentarer