Kicki Makeupartist

Kicki Burman

Välkomna till min skönhetsblogg!

Jag heter Kicki Burman och kommer ifrån Sundsvall men bor i Stockholm sedan många år tillbaka där jag jobbar som frilansande makeupartist/hårstylist. Jag jobbar med TV, reklam, foto och med många artister - svenska som utländska. Fullkomligt älskar mitt jobb!

I denna blogg hittar du allt som har med skönhet att göra, från smink, hudvård och hår. Du får följa med bakom kulisserna på mina jobb, jag tipsar om produkter, recenserar produkter och bjuder på en hel del inspiration, trender och mode.

Hoppas du ska trivas här och kommentera gärna mina inlägg, det är vi tillsammans som håller bloggen levande och intressant.
Välkommen!

Kontakt: kickiburman@hotmail.com

instagram@kickimakeupartist


21

januari

lördag
2017

Kl. 09:17

Spännande nyhet från Exuviance!

Med tanke på hur mycket jag älskar Exuviance ansiktsvård och hudvård så har jag svårt att tro att deras nyaste tillskott kommer göra mig besviken 🙂 Denna produkt lanseras i April så jag hinner testa och utvärdera den åt er innan dess!

Exuviance Body Tone Firming Conentrate

Evuviance, hudvård, www.femme.se/kickiburman, hudvård

Produktinfo: Återställer hudens fasthet, struktur, elasticitet och kontur. Den är speciellt utvecklad för att kunna ge en maximal anti-aging effekt till kroppen. Tack vare kombinationen av rollerapplikatorn  som stimulerar cirkulationen och de verksamma ingredienserna i Body Tone Firming Concentrate kan hudens struktur och utseende förbättras.

Den ska ge resultat efter 8 veckors användning 2ggr/veckan – jag startar redan idag så återkommer jag med resultat om 8 veckor 🙂

Pris: 549kr

 

Pressutskick

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19

januari

torsdag
2017

Kl. 17:42

Vårnyheter från Sephora!

I dag har jag varit på två event! Härligt att hinna med det 🙂 Började morgonen med Färg, glömde dock ta bild där?? #dåligbloggare

Sedan var jag på Vass PR där Sephora presenterade vårnyheter, somliga finns i butik redan andra kommer inom kort! Såg väldigt många spännande produkter och märken. Förutom det härliga med att få känna och klämma på nyheter så är det så underbart att träffa kollegor och branschfolk, såå många av dom jag skulle vilja umgås mera med, underbara tjejer och kvinnor! ♥

www.femme.se/kickiburman, Sephora, Vass PR, Kicki Makeupartist

img_3116

img_3117

img_3118

img_3119

img_3120

img_3121

img_3122

img_3123

img_3124

img_3127

img_3130

img_3131

img_3132

img_3133

img_3134

img_3137

img_3138

img_3135

 

NU måste jag städa mitt hem, såå tråkigt men åh så skönt när det är gjort! 🙂 Ha en fin kväll! ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19

januari

torsdag
2017

Kl. 09:13

Jobb med Ann Westin!

I går kväll jobbade jag med denna härliga människa – Ann Westin! Vi var i en fotostudio och tog en massa fina bilder till ett kommande projekt. 🙂 Alltid lika roligt att jobba med Ann! Bilden är tagen med en mobilkamera så inte bästa kvalitén, ledsen för det!

Ann Westin, www.femme.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

Nu ska jag snart iväg på ett pressevent, ha en fin dag så hörs vi senare idag!

Kram!! ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Tailsweep Kicki
Tailsweep FEMME
Analytics

Copyright © 2016 Wioliv AB