Kicki Makeupartist

Kicki Burman

Välkomna till min skönhetsblogg!

Jag heter Kicki Burman och kommer ifrån Sundsvall men bor i Stockholm sedan många år tillbaka där jag jobbar som frilansande makeupartist/hårstylist. Jag jobbar med TV, reklam, foto och med många artister - svenska som utländska. Fullkomligt älskar mitt jobb!

I denna blogg hittar du allt som har med skönhet att göra, från smink, hudvård och hår. Du får följa med bakom kulisserna på mina jobb, jag tipsar om produkter, recenserar produkter och bjuder på en hel del inspiration, trender och mode.

Hoppas du ska trivas här och kommentera gärna mina inlägg, det är vi tillsammans som håller bloggen levande och intressant.
Välkommen!

Kontakt: kickiburman@hotmail.com

instagram@kickimakeupartist


18

augusti

fredag
2017

Kl. 17:06

Ändra hårfärg för en dag!

Jag måste säga att dessa 1 DAY COLOUR från Loreal är toppen! Jag har använt dessa Colorista färgerna flera gånger i sommar på mina brorsbarn 🙂 Själv är jag för feg hahaha!

Just dessa sprayar du bara i håret, lätt och smärtfritt 🙂 Spraya topparna, hela håret, någon slinga – låt fantasin flöda!

 

Pris: 99kr

 

Pressutskick

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18

augusti

fredag
2017

Kl. 06:47

Vad är colour corrector och hur funkar det?

Som jag skrev i min concealerguide så krävs det ibland en Colour Corrector innan concealer om man tex har väldigt mörka ringar under ögonen. En sådan produkt neutraliserar det blåa eller gröna eller vad man nu har för färg under ögonen 🙂

En massa olika märken har dessa men jag tycker bäst om dom som inte är för torra i konsistensen utan mera krämiga – BECCA är en stor favorit!

Häromdagen när jag var in på Sephora så köpte jag BECCA BACKLIGHT TARGETED COLOUR CORRECTOR i färgen Peach till min jobbväska. Den är magisk!

Hur gör man? Hur använder man produkten?

 

 

Tänkte visa här på mina ådror som man tydligt ser det blåa då jag inte är så mörk under ögonen 🙂

 

Man tar ytterst liiite av produkten och applicerar över området.

 

Sen tar man helt enkelt sin concealer och lägger den ovanpå, se allt det blåa är nu borta 🙂 Exakt så funkar det under ögonen också!

 

Hoppas detta var matnyttig information för er!

Kram!! ♥

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17

augusti

torsdag
2017

Kl. 16:45

Välkommen hem till mig!

Jag älskar ”dusty pink” det går som en röd tråd genom min lägenhet 🙂 Köpte ett sånt fint bord i somras som jag tänkte visa er, har precis skruvat ihop det och håller på att testa lite olika saker att ha på bordet men typ såhär blir det nog.

Jag har alltid snittblommor hemma, står vaser överallt – älskar det!

 

Köpte denna ampel innan sommaren, håller på att testa olika blommar att ha i, är inte helt nöjd än men snart så 🙂 Detta är min läshörna.

 

Vill ni se lite flera bilder hemifrån mig eller är det inte intressant?

Kram!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Tailsweep Kicki
Tailsweep FEMME
Analytics

Copyright © 2016 Wioliv AB