Kicki Makeupartist

Kicki Burman

Välkomna till min skönhetsblogg!

Jag heter Kicki Burman och kommer ifrån Sundsvall men bor i Stockholm sedan många år tillbaka där jag jobbar som frilansande makeupartist/hårstylist. Jag jobbar med TV, reklam, foto och med många artister - svenska som utländska. Fullkomligt älskar mitt jobb!

I denna blogg hittar du allt som har med skönhet att göra, från smink, hudvård och hår. Du får följa med bakom kulisserna på mina jobb, jag tipsar om produkter, recenserar produkter och bjuder på en hel del inspiration, trender och mode.

Hoppas du ska trivas här och kommentera gärna mina inlägg, det är vi tillsammans som håller bloggen levande och intressant.
Välkommen!

Kontakt: kickiburman@hotmail.com

instagram@kickimakeupartist


24

augusti

onsdag
2016

Kl. 16:24

MOT PALMA!!

Hörrni, nu är det dax för en resa igen 🙂 Denna gång åker jag till PALMA och avgång är i morgon bitti, yaaay!! Fick denna resa i 40års present av mina föräldrar så jag och mamma ska åka iväg på en weekend tillsammans ♥ Hämtade upp mamma på tåget i morse och idag har vi gått på stan och uträttat lite ärenden samt ätit lunch ute i solen.

Flygbussen går 04.00 i morgon och ikväll ska jag iväg på en pressmiddag för Exuviance så jag måste packa ihop mina saker nu men vi hörs från Palma, ska ta massa bilder så ni får hänga med 🙂

Har ni några sista minuten tips på shopping, mat etc får ni gärna dela med er, vad får vi inte missa?

Jag och mami ♥

www.femme.se/kickiburman, Kicki Femme, Kicki Burman Makeupartist, resa, Palma

IMG_8297

 

Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24

augusti

onsdag
2016

Kl. 08:34

Nars Velvet Matte Lip Pencil och Nars Satin Lip Pencil!

Ett märke som ligger mig varmt om hjärtat är NARS! Älskar deras produkter! Velvet Matte Lip Pencil och Velvet Satin Lip Pencil skulle jag vilja ha i alla färger 🙂 Underbara!

Nars velvet matte lip pencil, www.femme.se/kickiburman

IMG_1116

IMG_1117

IMG_1119

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23

augusti

tisdag
2016

Kl. 10:37

Ny concealer från Too Faced!

Det här med concealer kan ju vara lite tricky, det finns en uppsjö av olika konsistenser, täckningsgrader och färger. Personligen så jobbar jag nästan alltid med MACs concealers, jag har lite olika beroende på vem jag sminkar, hur mycket som måste täckas och om personen ifråga har många linjer runt ögonen eller inte.

Concealer som går åt det rosa hållet täcker allt som är blått och concealer som går ut det gula hållet täcker det som är rött i ansiktet. Jag applicerar concealer sist i min sminkning, dvs jag applicerar foundation först och ser hur mycket den täcker, sen applicerar jag concealer för att dölja det som ska döljas samt ljusa upp vissa partier i ansiktet.

Jag var lite sugen att testa ett annat märke så jag gick in till Sephora och blev tipsad om denna nyhet från Too Faced – Born this way concealer!

too faced concealer, www.femme.se/kickiburman

Produktinfo: Instantly hide imperfections, vanish the appearance of dark circles, and blur the look of lines and wrinkles for complete coverage so undetectable, they’ll think you were Born This Way.
After using Born This Way Concealer:

100% said it showed IMPROVEMENT IN SKIN MOISTURE LEVELS after 1 hour

97% said it provides a NATURAL, UNDETECTABLE FINISH

97% said it provides a SMOOTH, CREASELESS FINISH

97% said it provides a FLAWLESS ”NO MAKEUP LOOK”

”We infused skincare benefits, including Coconut Water to replenish moisture levels, Alpine Rose to brighten and boost radiance, and Hyaluronic Acid for a smoother, more youthful appearance. Creamy and comfortable, a proprietary blend of color correctors create the look of flawless skin. Complexion looks naturally radiant when applied over or under foundation – even when worn alone.”

Jag hade denna i helgen när jag var ut och käkade middag och jag ÄLSKAR den! Kommer köpa den i flera färger och stoppa i jobbväskan! 🙂

Pris: 275kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Tailsweep Kicki
Tailsweep FEMME
Analytics

Copyright © 2016 Wioliv AB