Kicki Makeupartist

Kicki Burman

Välkomna till min skönhetsblogg!

Jag heter Kicki Burman och kommer ifrån Sundsvall men bor i Stockholm sedan många år tillbaka där jag jobbar som frilansande makeupartist/hårstylist. Jag jobbar med TV, reklam, foto och med många artister - svenska som utländska. Fullkomligt älskar mitt jobb!

I denna blogg hittar du allt som har med skönhet att göra, från smink, hudvård och hår. Du får följa med bakom kulisserna på mina jobb, jag tipsar om produkter, recenserar produkter och bjuder på en hel del inspiration, trender och mode.

Hoppas du ska trivas här och kommentera gärna mina inlägg, det är vi tillsammans som håller bloggen levande och intressant.
Välkommen!

Kontakt: kickiburman@hotmail.com

instagram@kickimakeupartist


04

december

söndag
2016

Kl. 06:50

Bästa mascaran ever!!

Apropå Marc Jacobs, jojo självklart var jag tvungen att köpa Mascaran jag testade som jag fick som en minimascara (tester) för ett tag sedan! Skrev om den HÄR Det är på riktigt den BÄSTA jäkla mascaran jag någonsin har använt! Fnissar av lycka varje gång jag applicerar det haha! Den ger perfekt volym, separerar fransarna perfekt och den håller hela dagen utan att kleta ut sig!

Om det inte vore för prisets skull hade jag köpt 20 stycken och haft i jobbväskan, vill sminka alla med denna mascara!! 🙂

MARC JACOBS O!MEGA LASH

Marc Jacobs O!mega lashes mascara, www.femme.se/kickiburman

Pris: 315kr priizzzy I know.. men så bra!

Kategorier: Smink

Visa 1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

03

december

lördag
2016

Kl. 18:35

New in! 4 tröjor!

Har fått lite önskningar om att visa er lite mera av kläder jag köper. I dag var jag på stan och skulle köpa en riktigt tjock locktång, en som inte gör håret lockigt utan mera en ”fönad look”. Kom hem med 4 tröjor och ingen locktång.. så kan det gå! 🙂

Jag är ju en frusen själ, fryser så det gör ont i kroppen! Stickade varma kläder på vintern är ett måste för mig om jag ska överleva. Skulle helst gå inlindad i en el-värmefilt hela dagarna eller om det fanns kläder med värmeslingor i så skulle jag köpa dom på en gång haha! Hittade dock denna mjuka mysiga cashmere tröjan på HM med axtra långa armar, satt som en smäck! 🙂

Mode, outfit, Zara, HM, www.femme.se/kickiburman

 

Sprang igenom Zara och hittade denna fina stickade skönhet som blev min! 🙂img_2726

 

Måste även tipsa om Zaras t-shirts! Så bra kvalité, håller formen jättebra trots det billiga priset på 59kr. Jag har typ två av varje färg och nu köpte jag en till svart och grå – verkligen färgglatt haha 😉 Gillar dessa som är lite längre bak än fram! Då döljer dom röven bra de dagar man inte vill visa den hehe!

img_2727

img_2728

 

Jakten på en tjock (38mm) locktång går vidare! 🙂

Ha en trevlig lördagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

03

december

lördag
2016

Kl. 15:49

Bästa rouget – Marc Jacobs!!

Kommer ni ihåg att jag skrev om Marc Jacobs Air Blush i början av november? HÄR kan ni läsa inlägget. Älskade det så mycket att jag var tvungen att köpa ett i en annan färg också 🙂 Dom finns på Sephora.

Dessa rouge är magiska – alla jag har sminkat detta med utbrister woow så fint! Det lixom smälter in i huden och ger en perfekt spridning på kinden, så mjukt och fint 🙂

Marc Jacobs Air Blush, www.femme.se/kickiburman, bästa rouge

 

Du väljer intensiteten själv på färgen, längst till höger starkare färg och till vänster inte fullt lika intensivt. 🙂

img_2683

img_2686

 

Här har jag mixat från hela paletten 🙂 img_2688

 

Pris: 395kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Tailsweep Kicki
Tailsweep FEMME
Analytics

Copyright © 2016 Wioliv AB