Kicki Makeupartist

Kicki Burman

VÀlkomna till min skönhetsblogg!

Jag heter Kicki Burman och kommer ifrÄn Sundsvall men bor i Stockholm sedan mÄnga Är tillbaka dÀr jag jobbar som frilansande makeupartist/hÄrstylist. Jag jobbar med TV, reklam, foto och med mÄnga artister - svenska som utlÀndska. Fullkomligt Àlskar mitt jobb!

I denna blogg hittar du allt som har med skönhet att göra, frÄn smink, hudvÄrd och hÄr. Du fÄr följa med bakom kulisserna pÄ mina jobb, jag tipsar om produkter, recenserar produkter och bjuder pÄ en hel del inspiration, trender och mode.

Hoppas du ska trivas hÀr och kommentera gÀrna mina inlÀgg, det Àr vi tillsammans som hÄller bloggen levande och intressant.
VĂ€lkommen!

Kontakt: kickiburman@hotmail.com

instagram@kickimakeupartist


16

december

lördag
2017

Kl. 13:26

VÀrldens bÀsta fÀrgade dagkrÀm som ger en massa fukt och lyster!!

InlÀgget innehÄller adlink

 

Jag har ju tipsat om denna UNDERBARA fĂ€rgade dagkrĂ€m typ tusen gĂ„nger och nu blir det en gĂ„ng till haha! Ville visa er hur den ser ut pĂ„! Den ger sĂ„ mycket glow och fukt till huden – Ă€lskart!! Jag har den bĂ„de till mig sjĂ€lv samt i jobbvĂ€skan. Jag har den i 3 olika fĂ€rger sjĂ€lv och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan jag blanda ihop till den perfekta fĂ€rgen Ă„ret runt!

 

BAREMINERALS – COMPLEXION RESCUE

Bareminerals, complexion rescue, Kickimakeupartist

SÄhÀr ser min hud ut utan makeup.

 

HÀr har jag applicerat Complexion Rescue (adlink) med min beautyblender (adlink). Jag har ingen annan makeup pÄ hÀr. Det Àr svÄrt att fÄnga resultatet nÀr man inte har dagsljus lÀngre (mÄste flytta utomlands NU hehe) men ni ser pÄ ett ungefÀr hur det blir i alla fall.

 

Produktinfo: bareMinerlas rescue tinted hydrating gel cream kombinerar effekten av de bÀsta egenskaperna frÄn en foundation, fÀrgad dagcreme och en BB-creme/cream, och CC-creme/cream. Formulan Äterfuktar huden och innehÄller SPF 30 med UVA/UVB-skydd. Complexion Rescue ger lÀtt till medel tÀckning och ger huden en naturlig lyster.

 

 

Pressutskick

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

16

december

lördag
2017

Kl. 06:59

Jobb med Nickelback!

NĂ€men hörrni, vi börjar denna lördagsmorgon sĂ„ som vi slutade fredagskvĂ€llen – med en musikvideo som jag har jobbat med 🙂

Detta Àr i och för sig inte en musikvideo men en video med musik haha!

Det Ă€r frĂ„n i juni dĂ„ jag jobbade med Nickelback i tvĂ„ dagar – tvĂ„ dagar som var heelt amazing!! 🙂

HĂ„ll till godo 🙂

 

Även denna spelades in:

 

Nickelback, Chad Kroeger, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Hela helgen spenderas pĂ„ SVT och Vinterstudion för min del, vad gör ni? 🙂

Kram och vi hörs senare idag igen!

 

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

15

december

fredag
2017

Kl. 18:09

Musikvideo!

Vi avslutar fredagsinlĂ€ggen med en musikvideo som jag har jobbat med 🙂 Vi spelade in den i oktober och HÄR kan ni se inlĂ€gget med bakom kulisserna bilder samt vilka produkter jag anvĂ€nde.

HĂ€r kommer videon med bĂ€sta Rhys!! Vi har jobbat en hel del tillsammans nu och det Ă€r sĂ„Ă„ roligt att sminka henne!! ♄ Vi har gjort 3 videos tillsammans och en hel del fotojobb. Denna tjej kommer ta över vĂ€rlden – hĂ„ll koll pĂ„ henne! 🙂

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *
Tailsweep Kicki
Tailsweep FEMME
Analytics

Copyright © 2016 Wioliv AB