Hej alla!

Ja, det är inte mycket jag varit här på sistone. Varit alldeles för mycket jobb för mig så orken och hjärnan har inge riktigt orkat med. Så ledsen för det men måste lyssna på kroppen! Allt rullar bara på och tiden räcker inte till riktigt, jag räcker inte till känner jag. Men nu är vår premiär avklarad och ser framemot en rolig turné runtom i Sverige. Vi va uppe i Luleå & Ö-vik och det kändes som allt hände som inte får hända. Inställt flyg, trafikolycka… Vi åkte buss mellan dessa städer och det va glas halt ute. 5 bilar krockade framför oss och Våran buss chaufför va ett sånt proffs att han lyckades stanna bussen ca 20 cm innan bilen framför. Helt sjukt och otroligt! Ingen blev skadad som tur är men man får ju ett riktigt wake up call. Tacksamhet för livet!

Jobbar med fantastiska artister på Vintergalan och jag kan varmt rekommendera er att köpa biljetter. Denna helgen är vi i Kristianstad & Halmstad.

Här har ni Alcazar i full action!

Igår va jag iväg på ett konferencier jobb i Örebro, väldigt roligt. Precis börjat vara konferencier och det är jätte kul. Har mycket kvar att lära men det är ju det som är kul. Utmaningen!

Kram på er!💗