Egentligen skulle jag kört hem till Stockholm idag med ovädret satte stopp för det. Vågade inte sätta mig i bilen och köra upp då det utlovats en klass 2 varning och att sätta mig på ett flyg kändes inte heller bra så jag får helt enkelt stanna i Helsingborg lite längre. Det har varit hemskt väder med både snö & regn och starka vindar. Inte gått att vara ute så dagen har spenderats inne på bästa sätt. Idag har jag hängt hos min systerdotter Emelie hela dagen och myst med hennes söta döttrar. Framförallt min lilla stjärna Stella 3 år som är min lilla ögonsten. Hon är så underbar denna lilla tjej och älskar att dansa och sjunga. Så det har vi sysslat med hela dagen och ritat & målat lite. 


Lite baby mys har det också blivit med 1 mån gamla Sienna. 

Jag har bott i Stockholm i 23 år så man kan verkligen sakna att inte ha familjen nära. Men jag skulle aldrig klara av att bo här i Helsingborg igen, inte just nu iallafall.    Kanske när jag blir pensionär och vill ta det lugnt. Känner verkligen att jag är inne i Stockholms tempo och det kliar i fingrarna på mig efter några dagar.                                             Helsingborg är en fantastisk stad och framförallt på sommaren, spenderar gärna sommaren i Skåne. 

Vi får väl se om vädret tillåter att jag kan komma upp till Stockholm imorgon, annars får jag hänga här lite till. Helt ok!:)

Kram kram!

J