Idag har det varit helt underbart väder här. Varit ca 20 grader och vi åt en god lunch på stranden inne i Marbella stad. Havet låg helt stilla och solen värmde så skönt. Kan inte fatta att man sitter här i januari månad och det är så skönt väder. 


När jag va här i Marbella i somras, så hade jag min hund Hugo med mig för första gången. Han fick ett pass och en spruta så får han resa med. Helt underbart för mig då jag slipper ha dåligt samvete för att lämna honom och vi kan vara tillsammans jämt. Dom är så väldigt hundvänliga här i Marbella och Hugo fick vara med på de flesta restauranger. Det tycker jag är så bra och önskar vi va mer så i Sverige. Det dom också har mycket här i Marbella är hundvagnar till sina hundar. Nåt som jag nu har köpt till Hugo. Han är snart 14 år, har svaga bakben och stela leder så det är det bästa köp jag gjort. Många skrattar och tittar på mig men jag skiter i det. Jag gör allt för min Hugo. Denna vagn är sååå bra!! Han kan ligga och vila och sova i den, vara ifred och spara på sina små ben. Självklart får han gå, men så fort han blir trött så får han åka vagn och när vi är på restaurang så kan han sova. 


Har mycket ångest och panik nu när man märker att han börjar bli gammal. Min älskade Hugo,  vill ha dig med mig för evigt!❤


Ikväll har jag & Hugo myskväll hemma!

Kram 

J