Jenny Velvet


18

januari

torsdag
2018

Kl. 22:28

Old town!

Vi har verkligen tur med vädret här i Marbella, solen skiner på oss i stort sätt varje dag. Blir lite kyligt på kvällen men går ju inte att jämföra med Sverige.

Häromkvällen så strosade vi runt i gamla stan i vackra Marbella. Så mysigt där!

Restaurangen vi tänkte äta på va stängd så vi fick hitta nåt annat och hamnade på en helt fantastisk liten familje ägd restaurang precis vid apelsin torget. Det va helt enkelt meningen att vi skulle äta där och vi fick en fantastisk matupplevelse.

Ser att snön kommit till Sverige. Längtar inte hem!😊

Kram J💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11

januari

torsdag
2018

Kl. 19:28

Sol sol sol!!

Haft en underbar dag idag! Sol & fint väder när man vaknar, käka frukost på balkongen och sola lite. Sen tog jag mig till marknaden i San pedro för att handla nya fräscha blommor. Älskar det och det är ju lite billigare än Sverige.

Sen åkte vi ner till marbella stranden för lunch på underbara Cappucino. Så härligt!! Vi hann även med en liten promenad inne i Puerto banus.

Nu ligger jag på soffan och slappar.

En härlig dag enkelt!!

Kram J

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10

januari

onsdag
2018

Kl. 15:28

2018

Hej på er!

Första inlägget på detta året. Gott nytt år alla!!

Min höst va som sagt hektiskt och kände ett tag där att jag va nära den såkallade väggen. Hjärnan gick på högvarv och orken fanns inte till att blogga. Jag har tagit en välbehövlig paus och är nu i mitt andra hem i Marbella, så skönt. Snacka om att man mår bättre i värme och ljus. Solen går ner kl 19 här och vi har haft ett sånt fantastiskt väder över jul & nyår. Riktigt varmt!! Haft några dagar med regn men idag sitter jag i solen på balkongen igen.

Nu börjar det nya livet, nytt år nytt liv. Man säger ju det varje år faktiskt men ska försöka ta tag i mig själv nu och börja träna och äta bra.

Vilka är era nyårslöften?

Kram J💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
Arkiv
Kategorier
Meta

Copyright © 2016 Wioliv AB