Jenny Velvet


24

juli

måndag
2017

Kl. 14:36

Allt vänds upp & ner!

Livet är verkligen så skört och när det händer nåt hemskt så får man sig en tankeställare. Man ska va så rädd om sina nära & kära och ta vara på livet. Allt kan förändras så snabbt😔❤️ 

Vila i frid Igor!🌹❤️ 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22

juli

lördag
2017

Kl. 18:29

Sämst på att blogga! 

Hej alla! 

Ber om ursäkt för min frånvaro här på bloggen. Mycket som hänt och jag far fram & tillbaka och tiden bara rinner iväg. Min vän Emma sa till mig att nu måste du blogga!! 😂😂 så nu är jag tillbaka. 

Hade väldigt roligt i Falsterbo och behövde sova i några dagar efter det, man är ju inte 20 längre. Men kul hade vi, ett av de bästa åren vi haft faktiskt. 


Efter det åkte jag tillbaka till Helsingborg igen för att va med min älskade Hugo som var lite dålig. Får panik och ångest över att åldern börjar krypa sig på. Vill alltid ha honom hos mig. Han mår bättre nu tack & lov men man är ju väldigt orolig ändå. 


I måndags checkade  jag in hos Emma i Mölle och har haft fantastisk mysiga dagar där. Mölle är så vackert, litet och pittoreskt. Tempot skruvas ner rejält och man går in i ett härligt lugn. Vi har ätit gott och haft så mysigt. 

Fick göra min tårta igen som blev ännu godare denna gången. Andra gången gillt😂 
Några vackra bilder från Mölle! 


Kram J💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12

juli

onsdag
2017

Kl. 18:22

Falsterbo Horse Show! 

Varje år åker jag och mina två väninnor Anna & Caroline till Falsterbo Horse Show. En riktig tjejresa! Detta är vårt 6e år och det är som att åka på kollo. Just nu bor vi 5st tjejer i en liten stuga på 18kvm, ganska litet men det funkar faktiskt. På dagarna är man och kollar hoppning och dricker bubbel i nåt tält och kvällarna är det middag och party. Det är så kul!! Känns som man är tonåring igen och det kan ju va härligt att få göra det ibland:)

Lite shopping på Get the gallop , super fina grejer! 

Och lite shopping på Equestrian Stockholm . Super snygga ridkläder & schabrak👌🏼 
Det blev en sen kväll igår och vi hade väldigt roligt!! Får se hur denna kväll slutar😜 

Kram J💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
Arkiv
Kategorier
Meta

Copyright © 2016 Wioliv AB