Jenny Velvet


22

januari

söndag
2017

Kl. 01:27

Härlig Lördag!

Haft en jätte rolig lördag! Började med lite shopping i min favo butik Stilista och såklart kom jag ut med en påse. Hittade 2 super fina toppar som jag får visa sen. 


Sen åkte vi mot Malmö för att gå på Frost – Disney on ice på Malmö arena. Min systerdotters dotter Stella älskar Frost så ville ta med henne på detta.  Min syster och systerdotter va också med så vi hade en riktig tjej dag.  Det var första gången Stella var på nåt sånt här så hon va såklart jätte spänd och hade ingen aning vad som väntade. Och vilken chock hon fick! Det var väldigt mycket folk och blinkande lampor överallt!! Och första reaktionen när vi kom in på arenan va panik. Det va mörkt, hög volym och så stort. Så tårarna kom!! Men sen blev det en stor förtjusning av de duktiga på scenen, som hon sa:) och fantasisk musik och figurer. Som sagt första gången kan ju bli som en chock. Men det va succé och det va en lycklig liten tjej som gick därifrån. Älskade unge!! 

Sjungande till Let it go lämnade vi arenan och fortsatte sjunga i bilen på väg hem.:) 

Nu är det natti natti!

Kram J!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20

januari

fredag
2017

Kl. 21:01

Det är fredag!

Hej!!  

Nu är det äntligen helg och idag har det varit sol  här nere i Skåne. Ganska kallt men ändå, SOL!! Älskar solen…. man får ju va glad för det lilla:)  Jag är nu nere i Helsingborg igen hos min älskade familj och min älskade Hugo. Blev lite jobb idag ändå men nytt spännande projekt som jag ej får prata om ännu. Super kul!!!  Efter mötet så mötte jag upp mina systerdöttrar med babysar för lunch. Ja ni hörde rätt, systerdöttrar. Det betyder att jag är gammel moster till dessa underbara barn.Jag har äldre syskon som är 10 år äldre än mig och mina systerdöttrar är 10-12 år yngre än mig. Vi har alltid umgåtts därför kallar jag dom för mina lilla systrar, mina älskade systerdöttrar. Jag passade dom när dom va små och nu har dom fått egna barn!

OBS – gammal bild! 

 Herregud, var tar tiden vägen!! Bara jag kvar nu, och jag är väl lite sent ute. Men det är en annan historia. 

Ikväll har jag ätit mycket god middag med mina föräldrar och nu sitter jag framför tvn och kollar på tv och  är  helt slut. Dricker ett gott glas röd vin njuter av att det nu är helg. 

Ska ni hitta på nåt kul i helgen?   

Imorgon ska jag till Malmö och kolla på Frost – Disney on ice. Ska bli kul!!  

Stor kram!  J

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19

januari

torsdag
2017

Kl. 00:09

Bio kväll!

Hej kära läsare!

Hoppas ni haft en bra onsdag. Min har varit ganska lugn med en mysig och  morgon, sen iväg på möte. Mötte upp min sambo lite senare på stan för lunch på Wiener caféet på Biblioteksgatan. Det är så trevligt där och massa gott. 


Och nu har vi precis kommit hem från en bio på MOS. Gillar verkligen att gå på bio där, framförallt VIP salongerna där man sitter i super sköna fåtöljer med fotpall. Dessutom kan du beställa in mat och äta samtidigt som du kollar på filmen. Så lyxigt! Men idag blev det vanlig salong som funkade bra också. Vi såg en film som heter Allied med bl.a. Brad Pitt. Fan vilken bra skådespelare han är alltså och väldigt snygg. Filmen va bra! Kanske inte det bästa jag sett men helt ok. 


Nu ska jag packa för att imorgon åker jag tillbaka till Skåne igen. 

Vi hörs imorgon!!

Kram  J

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
Arkiv
Kategorier
Meta

Copyright © 2016 Wioliv AB