God torsdag min vän. Hoppas allt är väl.

Här är det spansk helgdag, illröd dag, så skolan och allt är stängt. Jag och flickorna vaknade nyss och ligger i sängen och slappar.

Jag ska fixa en god frukost strax och sen ska vi ha en pysseldag.

Det är ju det enda jag tycker är kul när det kommer till lek 🙂 Annars får dom allt underhålla varandra.

Började som fotbollsmamma och nu är jag hästmamma. Själv utövar jag helt inget av det. Bara mamma-delen.

Det var dags för ridlektioner igår.

Liv trivs så i stallet. En riktig hästtjej. Vida gillar det också men är liiite mer ofokuserad.

Ridning á la Vida. Gärna bakochfram och uppochner. Min lilla Pippi Långstrump-unge.

När vi kom hem så hade vi en lugn och mysig kväll.

Försöker hålla fokus på barnen och allt annat än ångesten som river i min kropp. Bergochdalar hela tiden. Ovisshet, panik och sorg.

Hur sjutton ska allt lösa sig? Hur ska det bli bra?

Mitt motto, allt löser sig, maler i bakhuvudet men med en viss misstro.

Vi hade en kul kväll iaf. Skattade gott åt Vida och Liv när dom körde dance battle. Nåt spel på TV:n. När det var min tur så skattade dom lika mycket.

Tröståt mitt tantgodis (som syrran kallade det) när alla sov. Cocos med lakrits i mitten. Så goda. Eller är det marmeladkulevarning??

Fick en fin teckning av Vida. Det är jag. Inte varje dag man får vara en blond ängel med ballonger. Måste betyda att jag är väldigt snäll 😉

Och min alldeles egna julkalender har jag också. Liv har gjort den. Varje dag får jag öppna en lucka och läsa kärleksfulla ord. Hur fint?!

Mycket Kärlek.

Hur har du det? Julplaner?

Jag firar jul utan barn men med mamma, Gunnar och syster hemma i Sverige. Nyår har jag barnen och då ska jag hitta på nåt skoj. Kanske skidåkning. Har ju fått blodad tand.

Ska bli mysigt att fara hem. Saknar mina pojkar så mycket. Vill vara där hos dom. Vi pratar och smsar hela tiden men vill krama om dom, se dom, vara nära och få tid tillsammans. Får se om dom har tid för morsan på lovet.

Stor Kram ♥️