Hej min vän. Kom fram igårkväll efter en lång resa. Mellanlandning i Delhi och en halvdags väntan där sen vidare till Kolkata.

Är helt snurrig av sömnbrist men laddad inför en vecka i Indien och Nepal. Vi ska besöka flera barnhem och ha en stor hälsodag för dom behövande. Här i Kolkata är det fokus på flickorna på vårt center. Så underbart att vara tillbaka och får träffa alla dom.

Vi är ca fem timmar fram så nu är det kväll här.

Mitt och mammas rum på vandrarhemmet mitt i Kolkata bjuder inte bara på denna utsikt utan även ljudet från en galen trafik, gap, liv, musik samt en och annan kackerlacka 🙂

Har ingen tillgång till wi-fi men har fått låna en liten dosa som jag kan koppla upp mig på en stund. Inte mycket till mottagning men jag lyckas iaf ladda upp några få bilder. Jag ska ta försöka ta mig till ett internetcafé, där jag kan få upp fler bilder så du får vara med mig på resan och följa allt.

Jag och mamma åt middag på rummet då vi var för trötta för att hitta nåt matställe i myllret.

Soppor, snabbkaffe, finncrisp, räkost och makrill är alltid med oss. Gött 🙂

Idag har vi varit och är fortfarande på barnhemmet. Mitt i slummen ligger denna färggranna pärla där många flickor får ett kärleksfullt hem, mat, utbildning och trygghet.

Lekplatsen är klar.

Vakthund på plats 🙂

Flera kvinnor från dom fattiga slumområdena får komma till centret varje dag och bli utbildade i sömnad. På så vis kan dom få ett jobb, tjäna pengar och en bättre framtid.

Symaskinerna har många läsare här på bloggen varit med och skänkt pengar till. Tack!

Behoven är fortfarande stora och det behövs fler faddrar så vi kan ta in fler föräldralösa barn och ge dom ett liv utan fattigdom, våld och sjukdom.

Barnen här strålar av lycka. Det är så härligt att se.

Nu ska dom dansa och sjunga för oss så jag måste lämna tillbaka dosan och gå till samlingssalen.

Hör av mig snart igen.

All Kärlek ♥️