Hej min vän. Jag fick en fin dag och kväll igår. Mötte upp mamma och syster efter mina möten. Att få kramas med världens bästa mamma är alltid helande och gott.

Syrran och Charlie kom ut till Sigtuna sen och Ewa lagade god mat till oss. Barnen spökade ut sig och gick bus eller godis i grannskapet.

Löjromspizza. Mmmmm!

Läskiga gänget.

Med tanke på att Peters och min skilsmässa kom ute i kvällstidning och skvallerpress igår så kändes det bra att vara med mina nära.

Det gör ont i hela kroppen. Tänk att själslig smärta kan göra så ont fysiskt. Har så dåligt samvete mot barnen, hjärtat slår så fort hela tiden och värker, och paniken är hela tiden nära.

Det här med att inte kunna styra vad som skrivs är en av många baksidor med att vara offentlig. Men det var väntat. Dock visade både Aftonbladet och Expressen stor respekt och skrev inte om det trots att dom vetat i en vecka. Jag bad dom inte skriva så vi hann förbereda barnen mer känslomässigt.

Det har ju spekulerats och skrivits en hel del. Det är sorgligt. Hade önskat att man kunde respektera det vi går igenom. Sen kan man tycka och tänka vad man vill på sin egna kammare.

Vi har ju två gemensamma barn som inte valt detta och som vi vill skydda så mycket det bara går och så mina pojkar så klart.

Tror på två lyckliga föräldrar på olika håll. Med tiden så kommer barnen må bättre va det. Det kommer vi alla göra. Men det kommer så klart ta tid och vi är uppe i den värsta tiden och genomlider just nu helvetets alla kval.

Det var ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. Vi har kämpat och försökt men sen tog det stopp och nu är vi här. Vi gav inte upp enkelt och utan en kamp i alla fall. Vi gjorde vårt bästa men det räckte tyvärr inte till.

Peter och jag är vänner och månar mycket om varandra.

Jag tror på att allt samverkat till det bästa i slutändan. Allt kommer ordna sig.

Jag har inte mått bra som du vet. Saknar mina pojkar så oerhört och kan inte bo så långt borta från dom. Jag går sönder. Vi behöver varandra. Jag vill finnas nära dom. Min största förhoppning och önskan är att hela familjen kan vara samlad på ett eller annat sätt här där vi känner oss hemma.

Jag vill att alla ska må bra. Men största fokuset ligger på barnen. Dom ska bara vara omhuldade av kärlek och trygghet.

Ber dig att känna förståelse i vår sorg men känner någon att dom måste vräka ur sig onda ord så bespara oss det snälla. Vi är en stor familj, många barn och nära som mår dåligt. Barnen speciellt. Vill skona och skydda dom från skit och eleka tungor. Så håll hjärtat mjukt för vår skull.

Vet inte vad som kommer hända eller hur det bli med något just nu men jag hoppas att vi ska reda ut allt så alla får ett lugn och får bli lyckliga.

Tack för att du finns och förstår.

Mår det inre dåligt och är trasigt jag då får jag försöka lura mig själv och fixa ytan 😉

Tog med Liv in till stan och Catta på Creative Headz. Jag ska bli ljusare och Liv fick sig en fin klippning.

Sen ska vi åka till MOS och shoppa lite inför Idol imorgon. Vi ska vara med i studion och se det live.

Just nu är det lite som att sminka en gris när det kommer till mig men Catta gör underverk 🙂

All Kärlek ♥️