God kväll i stugan. Här har vi precis ätit middag och jag har knäppt upp byxorna och lagt mig på jäs i soffan.

Lagade en god och enkel kycklingrätt.

Ser kanske inte så gott ut men det är väldans gött.

Lägg tre stora kycklingfiléer på en ugnsplåt. Skiva paprika och röd lök och lägg på varsin sida av kycklingen. Häll lite olja över allt. Salta och peppra löken och paprika och rör om. Strö en påse taco krydda över kycklingen och mojsa ihop det ordentligt runt filéerna.

Häll en eller två burkar salsasås (beroende på hur mycket sås du vill ha) över kycklingen och in i ugnen på 200grader i 25 minuter.

Skiva upp kycklingen och servera med ris, tortillabröd, avokado, gräddfil och annat gott man gillar.

Alla förutom jag äter allt i bröd men jag gillar bättre utan.

Till lunch åt jag pimientos pardones med extra chili.

Min favorit.

HemmaSPA med tjejerna höll jag i också som utlovat.

Spelade lugn chingchongmusik och satte deras fötter i fotbad. Lade en fuktmask och gurkor på ögonen och målade deras tånaglar.

Det var mycket skratt och myror i byxan (särskilt på den lilla damen) och det slutade med nagellack på mina kläder och på allt annat än tånaglarna, gurkorna tryckte dom in i varandras ögon så det blev bråk och gråt men det var mysigt en liten stund 🙂

Kram ♥️