Hej min vän. Allt väl?

Jag kom fram säkert till Skåne innan stormen började. Vaknade av åskan inatt och nu blåser det så man knappt kan kliva utanför dörren. Riktiga stormvindar.

Förutom åskan så har jag sovit gott. Vaknade mysigt med Peter, Liv och Vidisen också.

Igår innan jag flög ner så fikade jag och mamma och hon köpte Amelia. Där kan du läsa om vår flytt och annat. Får ofta frågor om den 🙂

En annan sak som många frågat efter är receptet på köttfärssåsen jag gjorde till Mios konfamiddag hos mamma.

Den delade jag med mig av för några år sedan.

HÄR! har du den igen. Jag hackade ner lite mer morötter samt att jag skar och fräste färska champinjoner och blandade i denna gång.

Riktigt god!

Nu ska jag passa på att tvätta. Har smutstvätt i högar.

Önskar dig en fin fredag, och Du tack för pepp. Tacksam över dig som valt att vara en god vän och peppa och sprida kärlek. Du är allt en sann människa. Finns många rötägg men vi vet att Kärlek övervinner allt det onda. Så vi fortsätter bomba varandra med goda ord och så kan trollen sitta på kammaren och sura. Kanske lyckas vi nå dom om vi har tur… eller snarare om dom har tur 🙂

Kram ♥️