God kväll min vän. Härliga dagar vi har. En mix av både jobb och ledighet.

Lenita och hennes barn är ju här och även mina vänners barn Clara och Lucas ska vara här några dagar hos oss. Mååånga barn med andra ord 🙂

När det är mycket ledighet så vill barnen gärna sitta på sina mobiler, datorer och paddor men hur mycket tjafsar man inte om att lägga ner mobilerna, nä inte mer padda, du bara spelar etc, speciellt nu när kidsen är lediga hela dagarna.

Men det måste finnas en gräns och den är så svår att sätta. Som med Mio… han kan sitta hela dagar men nu när han är på sommarlov i Sverige så fick han även sommarlov från sin dator. Ibland skriker jag så håret slickas i en klassisk backslick på honom pga allt datorspelande. Han höll på att bli en vampyr ett tag också 🙂

När han är i Sverige nu så ska han även på konfaläger i tre veckor och där är det mobilförbud. Har du hört nåt bättre?! Värsta rehab-veckorna med avvänjning för honom. Sporta och hänga med massor av jämngamla tonåringar. Underbart ju! Tror han kommer komma hem som ett nytt barn.

Med dom små tänker jag inte vara lika juste när det kommer till skärmtid. Bra att börja i tid. Sätta gränser och slippa bråk.

Dom ska bli charmtroll istället för skärmtroll.

Bra slogan måste jag säga och med tanke på hur mycket tjat och energi det hela tiden går åt för att hitta en balans eller bli överens så har jag testat en helt fenomenal lösning genom min kompis Kevins företag, MYFamily Protection är en app som gör att jag får 100% koll, kan styra skärmtiden, blocka appar UTAN en massa tjafs, t o m stänga ner wifi när vi äter samt faktiskt prata med barnen istället för irritation o hot om att man kommer att plocka bort enheterna.

Finns så mycket sjukt på nätet och äckel som kan söka upp våra barn på allt från Musical.ly och Snapchat. Det hände en vän till min dotter… men det är en annan historia.

Detta är INGET betalt samarbete bara ett tips från mig som förälder till dig. Vi vill ju helst av allt se våra barn leka, bada, baka, använda sin fantasi och umgås IRL och inte på nätet.

MyFamily Protection heter företaget och appen som vi behöver. Fick även till ett bra erbjudande till dig!

Nu får du en månad gratis och sen 20% rabatt på kommande månader som annars kostar 99kr/månaden.

Passa på nu under semestern och ladda ner appen på ditt/dina barns enheter och styr tiden och ha koll på innehållet. Skydda våra barn. Det finaste och bästa vi har. Eller hur?!

HÄR! kan du läsa mer samt guidas till registrering och app-nedladdning.

Slipp tjat och bråk på ett enkelt och smidigt sett med MyFamilyProtection.

Kan nog bli vår bästa vän den här appen.

Stor Kram ❤️