Hola Guapa. Som vi säger här i Spanien 🙂

Hoppas att du har en fin dag. Såg att det var väldigt vackert väder i Sverige, i alla fall i Stockholm. Snö, minusgrader och strålande sol. Kan ju vara det bästa som finns när vårsolen värmer ansiktet.

Här var det mulet och regnigt i morse men nu har det klarnat upp.

Timmarna på kontoret har sprungit förbi. Har jobbat intensivt och tagit min ”lunch” vid datorn.

Kom hem nyss med ett gäng barn.

… och ”njuter” av citronvatten innan det är dags för min flytande middag.

Idag går det mycket bättre än vad det gjorde igår. Igår var jag hungrig hela tiden men idag känner jag mig cool. Inga akuta frosseribehov.

Sov gott gjorde jag inatt också. Alla sov gott. Livan sov som en stock också, tack och lov.

Vida somnade så här på mig. Finns det nåt mysigare!

Försöker övertala Peter att vi ska låna hem den lilla hunden jag kallar LillSnorre från Triple A. Se om Mio tål honom, men än så länge har jag bara möts av motgång 🙂

Liv och LillSnorre.

Läste på FB idag att Triple A kanske ska stänga igen. Marken ägs av Marbella stad och nu har avtalet löpt ut och Marbella stad vill hellre ha ett företag där som avlivar alla djuren… men säkert bara för att dom betalar mer.

Funderar på att hitta några bra djurvänner och dra igång ett motståndsrörelse. Binda fast mig i stängslet och matvägra (vilket jag iof redan gör), kämpa mot dessa pengakåta as utan hjärta för djuren. Vara en mänsklig sköld för hundarna.

Hoppas innerligt att det jag läst på FB inte stämmer!

HÄR! är artikeln.

Är du med mig?

Kram ❤️