God morgon vacker. Hur står det till med allt?

Här är det en grå och småkylig morgon. Jag sitter i bilen utanför kontoret och väntar på att nån ska komma. Var så stressad imorse så jag glömde min väska med nycklar och allt.

Men jag sitter här och sippar min juice, skriver till dig och lyssnar på musik. Den stress jag kände är fullkomligt bortblåst.

Frukost och lunch i två flaskor.

Jag har nämligen påbörjat en juice cleanse idag. Jag ska dricka fyra juicer om dagen i fem dagar för att rena kroppen från skit. Juicen är raw and pure. Kallpressad utan massor av tillsatser.

Hittade en kvinna som har ett juice-detox-företag här i Marbella som verkar bra. Hon pressar all juice och levererar det hem.

Därav min stress imorse. Hon kom lite tidigare än bestämt så jag stod oklädd med håret på skaft. Var tvungen att följa med henne direkt när hon levererat för att ta ut pengar också. Finns ju ingen swish här inte.

Ser framemot att se hur det känns att göra en sån här detox cleanse. Just nu känner jag mig pluffsig och ofräsch. Har ätit så mycket onyttigt och druckit vin.

Nu ska jag renas inifrån 🙂

Ser lovade ut iaf… och gott.

Min kompis Mia gjorde en liknade ”juicing” i en hel månad och har aldrig fått så bra som då.

Har du provat det här?

Igår var jag iväg på ett bygge för att se hur det går för en lägenhet en kund är intresserad av.

Proffsig

Idag har vi frukostmöte med alla på våra kontor, vilket just nu känns väldigt tungt. Jag älskar att äta frukost men nu får jag bara titta på när alla äter frallor med ost och salami.

Sen har jag en visning av ett mycket vackert hus. Ska ta lite bilder. Dagarna går oerhört fort här. Hinner knappt med hälften av allt jag ska göra men jag tar med mig jobbet hem så jag kan sitta en stund på kvällen också när barnen sover… om jag själv inte somnar 🙂

Efter gårdagens lunch kan jag verkligen behöva en cleanse 🙂 Det kändes som om det var sista dagen i mitt liv som jag fick mat så jag gick all-in.

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️