Hej min vän. Har precis hämtat på skolan och jobbar vidare här hemma.

Visningen gick bra och jag tror på en affär. Har gjort en hel del bra försäljningar nu… men ingen slår den första 🙂

Det har varit lite småsegt men nu märker man att många är sugna på att komma ner och kolla på hus/lägenheter. Ser ut att bli en intensiv period framöver. Skönt med en mjukstart.

Har inte kommit in i allt ännu och suger fortfarande åt mig av det jag hör och ser.

Nu ligger jag här och går igenom mail och objekt.

Tack för att tips, råd och egna berättelser angående bl a Liv och hennes sömn. Tar allting till mig och har redan börjat med att flytta hennes säng. Tack!

Jösses, vad många åsikter det fanns om det här med detox. Alla tycker och tänker olika tydligen.

Jag är ingen direkt hälsomänniska. Jag försöker röra på mig, tränar i perioder (väldigt intensivt förra året men med flytten och operationen så tappade jag flowet) vilket jag verkligen gillar att göra, äter lika nyttigt som jag äter onyttigt, dricker vin på helgerna, älskar mat som du vet. Älskar att leva, njuta och inte alltid tänka efter.

MEN det här som jag gör nu är bara en kul grej att prova.

Har som jag skrev tidigare en vän som gjort detta i en månad och mådde toppen. Tarmarna började fungera utmärkt och hon kände sig pigg och fräsch.

Kanske är jag fortfarande full av skit, lika skitig inne i kroppen som innan efter dessa fem dagar men kanske har jag krympt min magsäcken en aning och börjar bli mätt av normala portioner mat och inte portioner för byggkarlar 🙂

Har druckit tre goda juice so far idag och köpt hem massor av citron och ingefära som jag ska göra te och annat gott vatten av att dricka emellan.

Gott! Men jag drömmer redan nu om den stora köttbiten med potatisgratäng, vitlökssmör och bea samt ett glas rött som jag äta på måndag. Fira min detox med att skita ner mig igen 🙂

Kram ❤️