God morgon min vän. Allt väl denna semmeldag?

Hur gott är det inte med semlor?! Som hetvägg ska man äta det enligt mig. Mmmm.

Om jag pallar så tänkte jag baka semmelkladdkaka idag. Kladdigt, gött och gräddigt. Baka vanliga semlor orkar jag inte. Så bullmammig är jag inte idag.

Hittade ett recept hos Daily Forni som ser lätt och bra ut.

Sitter på kontoret i min ensamhet. Peter och Mio ligger nedbäddade och sjuka så jag körde dom små till skolan/förskolan och kom tidigare till jobbet. Skönt men en lugn start på dagen med en stor kopp kaffe.

Ångrar inte en sekund att vi tog steget och flyttade hit. Saknar inte Sverige eller vårt gamla hus det minsta. Trodde att jag skulle sakna vårt hus men icke. Det är bara familj och vänner jag saknar men dom träffar jag faktiskt lika mycket nu när vi bor här.

William kommer hit på sportlovet och i stort sett en helg i månaden fram till sommaren kommer vänner på besök. Mysigt.

På vårt kontor hjälper vi inte bara till med boende utan även att våra kunder tar sig fram med stil. En cykel på köpet 🙂

Sen kan det ju inte gå en dag utan en liten pose, läpput och ytlighet 🙂 Varsågod Leena, Miss Lee som ni kallar er nu. Såg även att ni har ca tio till olika alias och mailadresser.

Så jag säger bara…

🙂

Har en bekant som skriver väldigt bra och är klok som en bok. Igår lade hon ut det här på sitt IG.

Kan inte annat än att hålla med!

Nu kom Norma och hennes hund Lizzie. Dags att jobbe.

Ha en fin dag vacker.

All Kärlek ❤️