Hej vacker. Hoppas att du har en härlig helg.

Här är det fullt ös från morgon till kväll. Idag kom mammas vänner från kyrkan och hälsade på samt deras dotter Lisa som jobbar på förskolan där Vida går.

Vi bjöd på Ceasarsallad och hade en trevlig eftermiddag.

Hela gänget från idag.

Radarparet Vida och stig. Klackar och brillor.

Imorgon ska mamma hålla mötet i svenska kyrkan, Fuengirola. Vi kan tyvärr inte följa med då jag sedan länge planerat och bokat in en dag för Peter. För imorgon är det hans födelsedag. Du vet ju att jag älskar födelsedagar !

Ikväll har vi tittar på Gladiatorerna och bara slappat. Lite som igår kväll, men då var det Talang vi tittade på och hade tacofredag. Traditionen följer med oss överallt. Svennen i mig kan ingen/inget ta ur mig 🙂

Mysigt!

Har fått många frågor om mitt nya jobb. Mäklaryrket ser annorlunda ut här i Spanien mot vad det gör i Sverige.

Så klart bra med en utbildning men i Spanien är det inte samma regler som i Sverige. Här arbetar du mycket som en säljare som hjälper kunder att hitta den typ av objekt dom söker. Mycket av det administrativa sköts enligt lag av advokater och notarier.

Sedan, precis som i Sverige, finns här besiktningsmän som hjälper både säljare och köpare. Jag har fått en intern utbildning under hösten och denna kommer fortsätta nu när jag börjar nästa vecka.

Kommer jobba på en av de största byråerna här.

Klart det kommer ta ett tag att komma in i allt men jag vet att jag kommer klara det galant och framför allt verkligen gilla det och göra ett bra jobb.

Nästa vecka kör jag igång och då ska du som vill få mina nya kontaktuppgifter om du går i tankar på att köpa här nere.

Sovgott ❤️