Godkväll vacker. Ligger i sängen och läser men tog en paus och skriver till dig. Egentligen har jag svårt att ta den här pausen för min bok är så bra.

Min vän Jessica tipsade mig om denna bok och sa att det är ett MÅSTE att läsa den. Har inte kommit så väldans långt men är redan fast.

Ogillar dock framsidan på boken.

Har du läst den?

Idag hade jag möte med min nya chef. Jag är eld och lågor och bara längtar att få sätta igång. Nästa vecka är det dags att komma in på kontoret, få min plats där, visitkort och sätta mig in i allt. Längtar.

På tisdag blir det en dag i bil då jag bara ska köra runt och lära mig alla bra gator och områden så jag blir grym på mitt jobb 🙂

Nästa vecka har jag min egna mäklar-mailadress och mer koll så du kan kontakta mig om du har tankar på att köpa nåt här nere på solkusten.

Passar på att njuta av dagarna med mamma och ge henne en fin semester med vila, familjen och annat gott för kropp och själ.

Stickan hänger med oss. Världens snällaste och goaste hund. Han är som en gammal vis gubbe… ser ut som en också trots sin ringa ålder 🙂

Sverige i Spanien. Kan det bli mer svenskt? Trätofflor från Sommarboden i Höllviken. Jag och tjejerna blev överraskade med dom idag och har haft på oss dom hela tiden.

Efter middagen bjöds det på ”musik”.

Goa ungar!

Nu ska jag läsa vidare.

Puss på dig ❤️