God måndag min vän. Hoppas din vecka har börjat bra och att helgen gjort dig gott.

Jag har som du vet haft en riktig familjehelg. Älskar det. Igår var det dock kompisdag 🙂 och jag hängde med Ewa. Båda är vi lite risig så en dag på soffan med film, varma mackor med massor av smör och kunna somna lite då och då var så mysigt.

Mina lungor spökar igen 🙁 Kör mina andningsövningar varje dag och äter fortfarande två sorters antibiotika. Mår bra men kroppen är matt.

Somnade när jag nattade flickorna och vaknade med gårdagen smink. Bara att köra vidare på den då 🙂

Var uppe 4 inatt för då var det dags för Peter och flickorna att åka mot Arlanda och Spanien. Dom ska dit en vecka och mysa med bästa svärmor Marianne. Varmt och gött, bad och lek. Åhh vad härligt dom kommer ha det.

Saknar dom redan och har hunnit med att drabbas av alla tänkbara katastroftankar och fått ett hårt tryck över bröstet. Men jag måste försöka slå bort mina jobbiga tankar och ångest och förlita mig på att allt kommer gå bra. För det kommer det. Den enda som mår dåligt är ju jag.

Ser dock framemot en vecka med Mio. Bara han och jag i en hel vecka. Det har aldrig hänt. Vi har redan bokat biokväll och ska planera in att hitta på nåt annat kul i veckan. Så galet mysigt ska vi ha.

Känner att vi ska ha en lite dekadent vecka, där vi ska äta MAX, vara vakna och kolla på film, strunta en aning i alla regler och rutiner. Busa till det en aning.

Stor Kram ❤️