God morgon vacker. Vad har du för dig i helgen?

Jag och familjen har inga planer. Vi ska bara vara. Sova tills vi vaknar, somna när vi är trötta, äta, kanske åka på någon utflykt, ligga på soffan och kolla serier, äta lite mer och bara umgås.

Så skönt!

William kommer nog hem ikväll också. Nästan så jag vill tvinga honom hem men förstår så klart att han vill passa på att träffa kompisarna utanför skolan, gå på fest och hitta på roligheter när han är ledig. Det är mycket plugg för honom. Inget slapperi utan fullt fokus.

Men jag saknar honom så ikväll måste han iaf äta middag hemma och kramas lite med sin gamla mamma 🙂

Igår kollade jag, Peter och tjejerna Idol och åt gott. Gillar verkligen Idol i år. Vilket gäng! Blir så imponerad av dess ungdomar som har sån talang och mod. Det år en rolig mix av olika typer av personligheter, utseende och ålder. Tidigare har det känts som om alla är stöpta i samma form.

Alla är mina favoriter och ingen får åka ut.

Mio var ute med kompisar och gick på bio här i Sigtuna på kvällen. Hans bästa vän Malcom följde med hem och sov över… och sova lär de göra länge till. Hörde dem stöka inne på Mios rum till sent på natten.

Jag lagade renskavsgryta med kantareller och Peter gjorde potatismoset till. Team work.

Hemmafredag när den är som bäst.

Den här lilla byrackan är verkligen den snällaste hunden som finns. Så lugn och go trots att han bara är fem månader.

Bästa hunden. Han är så lättlärd och intelligent. Man kan ju knappt tro att han och Sten är syskon när det kommer till utseendet. Sten har mer pudel i sig och Stig vette sjutton vad han ser ut som 🙂 Googlar man på Pugoodle/Pugapoo så kan man läsa mer om rasen. Det är en bra mix av två trevliga hundraser tycker jag.

Stig är besatt av mig. Han följer varenda steg jag tar. Sover han och jag lämnar rummet så vaknar han direkt och följer efter. Gråter när jag går. Han sitter alltid och tittar på mig, krafsar på dörren om jag är på badrummet, ligger vid mina fötter hela tiden. Han viker inte en tum från min sida.

Och Vida är besatt av Stig 🙂 Hon vill vara med honom hela tiden och ju mer hon vill desto mindre vill han. Men dom två är ett gulligt radarpar. Stig låter henne hållas och hon får krama och gosa med honom mycket men när han inte vill längre så smiter han iväg… till mig.

Vida är duktig med att låta honom få vara ifred när han vill det. Har förklarat hur viktigt det är.

Vida sover fortfarande så äntligen får Liv lite egentid med Stig som sover på hennes bröst.

Jag har aldrig varit en hundmänniska tidigare. Har mer gillat katter. Men sen jag träffade Stig är jag hooked.

Är du hund- eller kattmänniska.

Puss ❤️