Hej min vackra vän. Vill börja dagen med att säga, Tack för att du finns! Jag älskar att skriva till dig, dela med mig av smått och stort, ytligt och djupt, glatt och trist. Vardagen och livet helt enkelt 🙂

Gillar att få gensvar, åsikter och få höra om dig och sitt liv. Du är värdefull. Glöm aldrig det.

Tack för att du vill vara med här hos mig på bloggen.

Fick dock höra att många läsare blir av med nya inlägg. Först kan dom se mitt inlägg men nästa gång man går in till mig här så är det borta?!

Berätta gärna om det hänt. Måste isåfall genast kontakta teknikkillarna som sköter detta.

Jag uppdaterar ju varje dag. Vill inte att du ska missa nåt eller tro att jag inte skriver till dig.

Har precis kommit hem efter att ha lämnat Liv, hennes kompis Ammi och Mio på skolan.

Ska äta en god frukost nu och sen ta tag i dagen.

Det är mycket förändringar som sker just nu. Inom ett par veckor kommer jag bl a börja jobba två dagar i veckan med missionsarbetet i kyrkan. Det ska bli spännande. Dra mitt strå till stacken för en bättre värld och liv för många barn.

Men just nu passar jag på att ta det lugnt och skönt. Eller så lugnt det går med allt som jag har för mig 🙂

Jag kommer genomgå en operation snart vilket innebär att jag måste ta det lugnt. Hade magbråck som barn och det spökar igen. Har man burit fyra barn så är det väl inte så konstigt att det går upp igen. Känner en molande smärta samt att det buktar ut illa vid mellangärdet. Känns som en konstant gallkramp. Huvva! Skönt att få det lagat.

Men nu till nåt gött. Mat!

Lagade en så god kycklingrätt igår. Kycklingrullader med fetaost, basilika och soltorkad tomatkräm.

Till det kokade jag vanligt ris samt råris och broccoli. Gjorde vanligt ris till barnen med de tyckte bättre om råriset. Bra va?!

HÄR! hittade jag receptet. Grymt middagstips till hela familjen.

Den här vildingen springer som aldrig förr på sitt nya gips. Så bra med den lilla skon också. Igår ville hon hoppa studsmatta men där gick min gräns. Ingen mer studsmatta.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️