Oj vilken fantastisk gala jag var på igår. Den tog mig med storm på många sätt.

Berörde den mig väldigt starkt.

Vi MÅSTE ta hand om vår jord. Vår miljö. Haven. Det är här våra barn ska växa upp och deras barn och många fler generationer. Men om vi inte gör vårt bästa för att ta hand om vår planet så går vi under.

Gå in på The Perfect World Foundation och läs och lär dig mer. Finns filmer med så viktig och smärtsam information. Se även en film på Netflix som heter A Plastic Ocean som ska vara så sevärd. De ska jag se imorgon.

Save The Ocean Ball.

Kicki och jag.

Hela gänget.

Jag fick låna en By Malina klänning av syster.

Sarah ”Fergie” Ferguson är ambassadör för Save The Ocean och den äldre kvinnan i mitten är Dr Sylvia Gray. Hon har 7000 dyktimmar bakom sig och har gett allt för att rädda haven och de djur som lever där.

Martin Stenmark var konferencier, Charlotte Perelli, Shirley Clamp, Uno Svenningson och många fler artister uppträdde. Det auktionerades ut tavlor där allt gick till Save The Ocean. Bl a Carolina Gynning och hennes mammas alster.

Ska be att få länkarna till de vi fick se. Så viktigt! Återkommer med det så snart jag fått dom.

All Kärlek ❤️