God morgon min vän. Har du en fin helg? Hoppas du mår bra.

Vaknade nyss och har varit ute en sväng med Stig. Ser ut att bli småtrist väder idag så man kanske ska ta en fixdag hemma. Sortera all tvätt som ligger rent i högar och ta ett avsnitt The Leftovers.

Har haft dagar fulla av vänner och barn. Min kära man åkte på en rejäl förkylning, feber och har varit sängliggandes. Vi vet ju hur en mancold är… värre än att föda barn 🙂

Nej då, det är allt bra synd om honom men vi är många här hemma som turas om att badda panna och servera soppa på sängen.

I fredags efter att jag lämnat Mio i stan så åkte jag hem och hämtade Vida hennes kompis Charlie och Stig. 

Har hittat ett jättefint ställe ute på vackra Wenngarn, här i Sigtuna, där man får hjälp med sin hund. 

Sigtuna Hundhus. De klipper klor och päls, håller valpkurser, har en liten butik med hundmat mm, hunddagis och t.o.m. hundpsykolog. Har bokat in Stig på valpkurs samt att jag fick hjälp att frisera hans gubbögonbryn som hänger ner i hans ögon.

Vi passade på att äta glass i slottet och ta en långpromenad också.


Mmmm, perfekt fredagsfika.


Härligt!

Sen for vi hem och gjorde iordning inför att Lenita med barn skulle komma.

Hela dagen låg vi på altanen, barnen badade, vi grillade och hade det helt ljuvligt.


Nästa vecka åker jag, Lenita och barnen på kryssning. 40 timmars med lek och bus. Barnen har det så bra ihop. Det kommer bli galet kul känner jag på mig 🙂

William är grymt duktig och jobbar på Skafferiet varje dag. Vi gick dit igår hela bunten och åt lunch. Han tyckte mest att det var pinsamt när vi dundrade in där. Men det var en syn för mig som mamma att se honom i förkläde, plocka disk och hjälpa till i köket. 


Efter lunchen promenerade vi till Våfflan och åt glass.


Sen fick vi skynda oss hem och ta hand om sjuklingen. Idag mår han lite bättre iaf. Det är tur det för om några timmar dundrar nästa gäng in. Syster, alla små barn och Stigs brorsa Sten. 

Misstänker att Peter kommer fortsätta vara lika sjuk som igår 🙂

Syrran ska jobba så alla ska vara här hos oss. Full rulle, precis som jag gillar. Undrar hur Stig och Sten kommer reagera när de träffas igen efter så lång tid. Kommer de ihåg att de är brorsor? Blir kul att se.

Har fått så härliga bilder och filmsnuttar uppe från Älvdalen. Musik- och Motorfestivalen är i full gång och killarna är ute och kollar in raggarkärrorna, åker karuseller och har det skoj.


Mio och Leon. Morbror Leon 🙂


Leon, pappa och Mio. En högt älskad trio. 

Önskar dig en bra dag.

Var rädd om dig och glöm aldrig att Du är värdefull.

All Kärlek ❤️