Hej min vän. Huvva vilken lång resa vi haft. Vi kom fram igårnatt. Men det är helt klart värt dygnet av tåg från Stockholm till Köpenhamn, väntan, förseningar och flyg till Marbella. För nu är vi här, solen skiner och semestern kan börja. 

Resan var lång och ingen sov så barnen är trötta och bråkar konstant, jag går runt och svettas och fräser och Peter muttrar 🙂 Men efter lite vila och god mat så ska vi nog vakna på bättre humör imorgon. Och som sagt, helt klart värt sura miner och brist på sömn… en dag i alla fall.


Tog min morgonkaffe vid poolen när barnen badade.


Under ett parasoll.Vida och Liv har gjort en loppis utanför huset. Inga besökare än så länge. Helt dött här.

Får väl stödköpa något av skräpet de säljer 🙂 Det är allt från tändstickor och tandpetare till donkenleksaker och teckningar.

Nu ska jag börja på den nya boken i vår bokklubb. Jag har redan läst ut den första. Ligger lite före de andra men vad gör det. Nu har jag ju så mycket härlig slapp- och lästid.


Ska tydligen vara en gråtbok. Det gillar jag. Har du läst den?

Kram ❤️