God morgon min vän. Allt väl? 

Här är det fortfarande lite av huvudet ner och benen upp. Slog till på ett hårt träningspass igår för att få ur lite dålig energi och fylla mig med bra.


Tänk att jag har blivit en gymtjej. Det kunde jag aldrig tro men är stolt och glad över mig själv. Att jag går dit med lätta steg och inte för att jag måste. 

Igår var jag och Vida förbi min bästa Ewa och lämnade en present i hennes brevlåda. Älskar att ta hand om mina vänner och överraska med små saker som jag vet att de önskar sig.


Hon har ett sånt där armband med berlocker från Thomas Sabo så hon fick en silverberlock med en uggla. Vi älskar ugglisar hon och jag.


Är så vansinnigt tacksam över mina underbara vänner… tänk att Ewa och jag tänkte och gjorde likadant igår och hon hade en present till mig med. 

Ett puder som hon har vilket jag sagt att jag gillar samt en tröja med ”Partners in Wine”. Hon har också den tröjan. Perfekt för våra tjejträffar 🙂 Blir lite av den där matchande joggingdressen som alla gamla par går runt i men lite fräschare.


Vi har nyss ätit frukost och Liv ska till skolan strax. Vida har parad idag så hon åker en timme senare med mig och Peter. 

Vilken magisk helg som väntar oss i stora delar av landet. Över 20 grader varmt. Sommaren är här. Halleluja. 

Längtar till vår resa till Spanien med familjen i juni. Har så många böcker som jag bara måste läsa. Hela min semester ska jag läsa och njuta. Älskar att läsa. Har du läst någon av dessa? Caroline Engvall och Sofie Sarenbrant är två superkvinnor vars böcker jag verkligen gillar. De andra två är nya för mig. 

Läser så fort jag får möjlighet. Som på tåget till stan eller när jag flyger. Om jag glömt min bok då åker mobilen och wordfeud fram.


Jag och Fotbollsmamman kom fram till att vi spelat mot varandra i snart sex år. Vi får aldrig nog.

Måste visa vad fint Liv gjorde igår inför vår middag. 


Inte nog med att hon dukade och gjorde bordsplacering så hjälpte hon mig att skära potatis, göra salladen och fetaoströran.


Min minikock.

Önskar dig den bästa av dagar.

All Kärlek ❤