God lördag min vän. Hoppas att din helg har börjat bra.

Jag och tjejerna bara myser runt hemma hos pappa, Marie och Leon. Så fridfullt och skönt. Strax ska vi fara till Mora och heja på Leon när han har innebandymatch.

Ikväll ska vi ut och äta middag på byn. Pappa fyller år på måndag så jag vill bjuda ut pappa och hela bunten på födelsedagsmiddag.

Jag och pappa har tipsat varandra om olika serier och filmer som vi tycker är bra. Mitt stora filmintresse kommer från pappa. Vi har alltid kollat mycket på film och jag lärde mig tidigt att tycka om allt i filmens värld. När jag var liten och mina kompisar rabblade alla namnen på My little Ponys så kunde jag rabbla Hollywoods bästa skådisar och filmer. De fattade ingenting 🙂

Tänkte ge dig ett bra tips om en svensk serie som äntligen har premiär på Kanal 5. Gåsmamman.

Så galet spännande och bra. När jag såg den i höstas så brände jag av alla avsnitt på några få kvällar i soffan. Kunde inte sluta titta. Allt är så bra. Storyn, skådespeleriet och dramaturgin. Du kan helt enkelt inte sluta titta.Jag är ett stort fan av Alexandra Rapaport också. Grymma kvinna.

Gåsmamman har premiär 18/2 kl. 21 på Kanal 5.

Kika in trailern

Det vill du inte missa va?

Stor Kram ❤️
                        

                    I samarbete med Kanal 5