God onsdag min vän. Tänkte precis skriva tisdag. Har fortfarande svårt att hålla redan på vad det är för dag efter en skön långhelg 🙂

Sitter på kontoret och går igenom mail och försöker boka om några möten som jag har i veckan. Peter fick sticka iväg på jobb idag och kommer hem på fredag. Kan inte ta eftermiddagsmöten i stan då jag måste hämta på förskolan. Men det löser sig.

Det krävs alltid lite mer planering när man är själv hemma.

Men nu vill jag säga GRATTIS till min kära vän och bloggkollega Malin ”Fnulan”.

Hon har nämligen bokrelease för sin första bok idag. I tretton år har hon haft drömmen om att skriva en barnbok och nu är det verklighet.

Militta och det blå äventyret.

Välkommen Militta!

I helgen kommer hon och även min vän Nette, LikaLyx stå tillsammans på Krakel och Spektakel-mässan i Halmstad.

Än en gång säger jag det, Det är aldrig för sent att göra verklighet av sina drömmar. Våga satsa. Vad kan hända? Kanske ingenting eller så blir det precis som man har drömt. Vågar man inte så kommer man alltid gå runt och tänka… tänk om.

All Kärlek ❤